GEST NA KOJI SE TREBA UGLEDATI Indira Radić: Emocije su me ponele i nisam mogla zaustaviti suze
Foto: Printskrin

Pokazala humanu stranu

GEST NA KOJI SE TREBA UGLEDATI Indira Radić: Emocije su me ponele i nisam mogla zaustaviti suze

Stars -

Indira je po drugi put posetila prihvatilište za životinje u Draževcu, kako bi pomogla napuštenim ljubimcima, koji su kako i sama kaže njena velika ljubav.

Popularna pevačica priznala je da joj ove posete uvek izazovu lavinu emocija, i pozvala sve da pokažu svoju humanu stranu i pomognu koliko su u mogućnosti.

Foto: Andreja Damnjanović
Foto: Andreja Damnjanović

"Ovo je moj drugi dolazak u prihvatilište za životinje u Draževcu i toliko me emocije ponesu da suze ne mogu da zaustavim.Nije jednostavno videti sve to i ostati smiren. Najbitnije je da su ovde životinjice zbrinute i nahranjene! Tu je i Veterinarska služba Animalia, koju vodi veterinar Dalibor Dragović sa svojim kolegama. Dežurni su 24h ukoliko treba da ukažu pomoć povređenim životinjama. Životinje su moja velika ljubav i svim srcem se trudim da im pomognem koliko god sam u mogućnosti. Iz tog razloga se nadam da ćete u što većem broju pomoći prihvatilištu da skupi što više novca i izgradi adekvatne uslove da ove životinjice imaju miran i siguran život uprkos hendikepima koji su ih zadesili. Hvala Vam puno u moje ime kao i Vesne, žene koja je spasila mnoge živote plemenitih životinja."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track