KANDIDAT SKENIRAO ŽIRI PINKOVIH ZVEZDA: Bubamara nije grešnica, već simpatična ženica
Foto: Printskrin

Pravo u metu

KANDIDAT SKENIRAO ŽIRI PINKOVIH ZVEZDA: Bubamara nije grešnica, već simpatična ženica

Stars -

Dragana Mirković je velika dama, Šaban je kralj, Zorica frizurom osvaja svet, a Aleksandra je velika vernica, kaže Georgije Kovačević

Georgije Kovačević, koji se školovao za sveštenika, privukao je veliku pažnju kad je zapevao u „Pinkovim zvezdama“.Svojom interpretacijom oduševio je žiri, a njemu je to bio znak da mantiju zameni mikrofonom.- Teologija je moja velika ljubav, ali time neću da se bavim. Redovno idem u crkvu jer tamo pronalazim mir. Međutim, čim sam stao na Pinkovu scenu, shvatio sam da je to put kojim želim da idem. To je moja odluka i roditelji me podržavaju. Kad god bih odlazio na neke proslave, od muzičara bih uzimao mikrofon i pevao za prijatelje. Video sam da posedujem veliki talenat i zato sam odlučio da učestvujem u takmičenju i pokažem šta znam - kaže Georgije.

Dopada se teologu... Dara Bubamara
Dopada se teologu... Dara Bubamara

Upitali smo ga kako bi on kao svešteno lice skenirao članove žirija.- Dragana Mirković je velika dama, Šaban je kralj, Dara nije grešnica, već simpatična ženica. Zorica pojavom, neobičnom frizurom i stajlingom, osvaja ceo svet, a Aleksandra je velika vernica, to su mi prijatelji rekli - tvrdi Kovačević, uveren da će u takmičenju dogurati daleko:- To je svakako ono što očekujem, ali sve zavisi od mene. Predstavio sam se najbolje što sam umeo.Georgije je već učestvovao u jednom školskom takmičenju, u kojem je osvojio prvo mesto, što mu je dalo vetar u leđa.- Omiljena pesma mi je „Zajdi, zajdi“. S tom numerom sam pobedio u školskom takmičenju i zbog toga sam emotivno vezan za nju. Volim i crkvene pesme i rado ih pevam - kaže Kovačević.Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track