Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO: Tramp hteo da bude Karićev zet?
Foto: Reuters, Profimedia

Novi predsednik Amerike bio opčinjen Srpkinjom

EKSKLUZIVNO: Tramp hteo da bude Karićev zet?

Stars

Bivša misica Ana Karić toliko je oduševila milijardera da je želeo da je zaposli u svojoj kompaniji. Bogoljub to nije dozvolio, pa mu je u šali poručio: „Ona već ima oca!“

Tek izabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp svojevremeno je bio opčinjen srpskom misicom Anom Karić, ekskluzivno saznaje Kurir.

Bratanica Bogoljuba Karića i bivša mis Jugoslavije ostavila je snažan utisak na milijardera još pri njihovom prvom susretu.

 

Glasajte za najlepšu PRVU DAMU Amerike!

 

 


Upoznali se 2001. godine

Njih dvoje upoznali su se u Americi 2001. godine, o čemu svedoči fotografija u čiji je posed došla naša redakcija. Tada je ćerka Zorana i Marijane Karić toliko opčinila političara da je hteo da je zaposli u svojoj kompaniji!

- Ana je kao srpska misica učestvovala na izboru za mis univerzuma, koji organizuje Tramp. Upoznali su se na jednom događaju koji je organizovan posle izbora za mis i Donald nije krio simpatije prema Ani. Odmah joj je ponudio posao u svojoj kompaniji - priča naš dobro obavešteni izvor.

Međutim, do saradnje nije došlo zbog Aninog strica Bogoljuba Karića!

 

 

Već ima zaštitnika

 


- Ana je u to vreme bila zaštitno lice Bogoljubove kompanije „Mobtel“ i on nije želeo da ona ima slične angažmane. Čak je u šali rekao: „Pa Ana već ima jednog oca“, aludirajući na to da je Tramp dosta stariji od nje i da njoj nije potreban još jedan zaštitnik - zaključuje izvor.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Anom, ali i sa Bogoljubom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Inače, Tramp je slab na žene s ovih prostora. Naime, oženjen je Slovenkom Melanijom, koja je 1996. godine emigrirala u SAD, a i njegova prva supruga Ivana je slovenskog porekla.

 

 

Slab na Srpkinje  Donald Tramp pre dve godine nahvalio i našu teniserku

ANA JE NAJLEPŠA SPORTISTKINJA NA SVETU!

.: Tramp je očigledno slab na Srpkinje, pogotovo na one koje su zovu Ana. Tako je pre dve godine bio opčinjen i Anom Ivanović.

- Ana Ivanović je najlepša sportistkinja koju sam ikad video. Jednostavno najlepša - rekao je kad je upoznao našu teniserku.

Ovo je za Kurir TV potvrdio i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

- Kao predsednik Vlade bio sam na nekoj poslovnoj konferenciji. To je organizovao Stejt department, a skup se održavao u Trampovom hotelu u Njujorku. Predložili su mi da se sretnem s njim i ja sam prihvatio. Nisam znao da će biti predsednički kandidat. Nismo uopšte razgovarali o politici. Pričao je lepo o Srbiji. On zna za ovaj region jer ima ženu odavde. Moram da kažem i to da je bio opčinjen lepotom Ane Ivanović i govorio je da je to najlepša žena na svetu - rekao je Dačić.

Inače, Ana je na Tviteru objavila sliku s Trampom, pored koje je napisala: „Sastanak sa šefom!“

 

Ko je Ana Karić

- Kao diplomirani menadžer, poliglota i nekadašnja misica, Ana je svojevremeno bila najslikaniji član porodice Karić
- Ana je najstarija ćerka Zorana i Marijane Karić i bratanica Bogoljuba Karića
- U stilu pravih bogatih naslednica ima i skupe hobije - njena strast su skijanje, tenis, džipovi i krpice najluksuznijih modnih brendova
- Iako je tek povremeno radila kao manekenka, ostalo je zapamćeno njeno pojavljivanje u spotu Zdravka Čolića za pesmu „Nono bijela“
- Pre dve godine udala se u Pećkoj patrijaršiji za ugostitelja sa Cetinja Balšu Lješkara
- Porodila se u januaru prošle godine i na svet donela ćerku

 Ljiljana Stanišić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...