PAPARACO Sunčica Travica: Briga me za Troickog! Sad imam pravog muškarca
Foto: Damir Dervišagić

Uhvaćena s novim dečkom

PAPARACO Sunčica Travica: Briga me za Troickog! Sad imam pravog muškarca

Stars -

Ko to beše Viktor? Travica tvrdi da je ne zanima to što se teniser ženi jer je sreću našla pored fudbalera Aleksandra Radišića

Manekenka Sunčica Travica (30) ponovo je srećna u ljubavi, o čemu je Kurir prvi pisao, a s novim dečkom, bivšim fudbalerom Aleksandrom Radišićem (27), prvi put se pojavila zajedno na jednom događaju u sredu uveče.Bivša devojka Viktora Troickog bila je model na reviji frizura, a dok je pozirala i šetala se pistom, njen dragi ju je čekao u separeu. Kad je završila s poslom, za Kurir je otkrila da su se ona i njen tri godine mlađi dečko smuvali.

- Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena - kaže manekenka.

Pitali smo je da li je na Instagramu kačila slike u inat bivšem dečku Viktoru Troickom, koji se uskoro ženi.- Ma nisam! Imala sam neko slikanje u venčanici. Još je rano za moju udaju, polako, ima vremena - pravda se Sunčica.Ne želi Troickom ni da poželi sreću u budućem braku s Aleksandrom Đorđević.- Ne volim da se vraćam u prošlost, to je iza mene. Isključivo gledam svoj život, porodicu i ljude oko sebe. Nije mi krivo što se ženi, stvarno neću to da komentarišem, ne zanima me - rekla je manekenka i dodala da uskoro putuje u Tursku zbog poslovnih obaveza.

Teniseri među zvanicamaBIVŠI UVELIKO SPREMA SVADBUViktor Troicki se uveliko sprema za crkveno venčanje s Aleksandrom Đorđević, nakon čega je planirano veliko svadbeno veselje u prestoničkom hotelu. Na svadbu je pozvao tenisere Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića, Nenada Zimonjića, Iliju Božoljca, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Borisa Bekera...

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track