Intervju

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV PEVAČICA GRANDA: Upoznala sam gospodina Trampa, evo kakav je on u stvari!

Stars -

Marina Ivković Bozalo, pevačica Granda, čiji suprug Vojin Ivičić je lični šofer Donalda Trampa, ekskluzivno za Kurir TV priča kakav je novoizabrani američki predsednik, koju muziku voli da sluša i da li ga je pobeda na predsedničkim izborima promenila...

Za svako preuzimanje pisanog ili video materijala potrebno je odobrenje redakcije Kurira.

Naime, suprug pevačice Granda vlasnik je firme za iznajmljivanje luksuznih limuzina u Njujorku, a njegova vozila koriste javne ličnosti. Milioner Donald Tramp bio je jedan od prvih Vojinovih klijenata. Do pre nekoliko godina vozio je samo njega, a onda je postao šofer i njegove supruge Melanije i sina Erika.

"Imala sam priliku da upoznam gospodina Trampa i izblizine. On je čovek velikog srca, koji je mnogo uspešan. Svi smo bili za to da on bude predsednik. On je predivan, ljudi su očarani s njim. Bilo bi divno da se sve ostvari sve što je govorio", govori pevačica.

"Veoma sam srećna što je Melanija postala prva dama Amerike, pogotovo što je sa prostora bivše ex-Ju. Melanija će da uvede nove trendove. Žena je sama po sebi atraktivna i lepa i lepo je što ima svoj stil. S tim se rađa, ona je rođena kao prava dama i doneće novi stil", rekla je Marina.

"Imala sam prilike da upoznam dosta poznatih ljudi, Paris Hilton, neki šeici, to su tako divni ljudi, fini i prosto jednostavni... Na osnovu mog iskustva, sve je super. Na primer, bivši Rijanin momak nije baš fin", otkrila je Marina, koja je rođena u Beogradu.

"Ja sam osoba koja ima svoje ciljeve i ambicije, tako da nikada se ne zna da li ću opet videti Donalda, sad kad je postao predsednik, a Melaniji poručujem da zrači ljubavi i da čuva sina", rekla je pevačica, koja je u Grandu i sprema nove projekte, a radi i sa Majom Odžaklijevske.

ČITAJTE U KURIRU MUŽ PEVAČICE GRANDA VOZI MELANIJU I TRAMPA: Srbin šofer predsednika Amerike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track