KRALJEVSKI: Brena i Boba unajmili vozača!
Foto: Dragan Kadić

Živojinovići sad mogu da piju koliko hoće

KRALJEVSKI: Brena i Boba unajmili vozača!

Stars -

Pevačica i bivši teniser odnedavno imaju šofera, koji ih je dovezao na Dane Istre kako bi mogli da se opuste s prijateljima uz alkohol

Lepa Brena i Boba Živojinović unajmili su šofera da ih vozika po gradu. On im je najčešće na raspolaganju kad idu u noćni provod pa sada s prijateljima mogu da se opuste uz koju čašicu više. Tako je bilo i pre dve večeri, kad su došli na Dane Istre u Beogradu na Zemunski kej.Paparaco Kurira uslikao je Brenu i Bobu kako izlaze iz automobila, a najveća zvezda bivše Jugoslavije naglasila je vozaču da će ga pozvati kad bude trebalo da dođe po njih.- Pogledajte, izveo sam malo suprugu u provod - dobacio je Boba na ulasku u restoran „Šaran“, gde su zatekli prijatelje koji su takođe došli da uživaju u specijalitetima iz Istre.

Brena i Boba su se smestili za sto za kojim su sedeli Aca Lukas i Aca Pejovića sa suprugama Sonjom i Biljanom.Živojinović se odmah dohvatio flaše vina, koje mu se baš dopalo. Pored toga što se dobro jelo i pilo, poznati su se totalno opustili i uživali u dobroj zabavi.

Kad je došlo vreme da Živojinovići krenu kući, pozvali su šofera, koji je došao po njih za 15 minuta. Inače, kako smo saznali, sa ovim vozačem ih je upoznao Nikola Rokvić, kod kojeg on radi već godinama. Sada, osim Nikole, Brene i Bobe, on često vozi i Aleksandru Prijović.Inače, na Danima Istre bili su i Bane Trifunović sa devojkom, Ljiljana Blagojević sa ćerkom Kalinom Kovačević, Dejan Lutkić, Mirjana Bobić Mojsilović i mnogi drugi.

Veselo... Živojinovići sa Pejovićima i Vuksanovićima
Veselo... Živojinovići sa Pejovićima i Vuksanovićima

PovredaIVANA MIHIĆ JEDVA HODAIvana Mihić istegla je ligamente, zbog čega se otežano kreće. Glumica se pridržavala za prijateljicu, koja joj je pomogla da dođe do restorana. Ona je zamolila fotografe da je ne slikaju dok hoda, već je želela da pozira.- Nemojte da slikate, molim vas. Vidite da ne mogu lepo da se krećem. Nemojte to da mi radite! Davno sam imala povredu kolena, istegla sam ligamente i još se mučim. Hvala najlepše - rekla je Ivana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track