SINDI POSTALA TATU MAJSTOR: Konačno sam pronašla sebe!
Foto: Instagram

Preokret

SINDI POSTALA TATU MAJSTOR: Konačno sam pronašla sebe!

Stars -

Sindi je posle dugo godina otkrila talenat za crtanje, pa već neko vreme ide na obuku za tetoviranje

Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi, počela je da radi kao tatu-majstor. Bivša članica grupe Models odlučila je da u 37. godini opet počne iz početka, bar što se posla tiče, pa je kao svoje novo zanimanje odabrala tetoviranje.Stamenkovićeva se pohvalila na društvenim mrežama svojom prvom tetovažom, koju je uradila na leđima jedne žene.- Oduvek sam volela crtanje i mogu da se pohvalim da sam baš talentovana za to. Osećam da sam u ovome konačno pronašla sebe. Uskoro bi trebalo da završim kompletnu obuku, pa onda planiram da otvorim svoj salon za tetoviranje - kaže Ivana.

Hoće da otvori salon... Ivana Stamenković Sindi
Hoće da otvori salon... Ivana Stamenković Sindi

Za tatu-majstore obično je karakteristično da imaju išarano telo brojnim tetovažama, ali Sindi nema nijednu.- Nikada me to nije privlačilo. Ali, nikad se ne zna. Kad budem počela aktivno da se bavim ovim poslom, možda promenim mišljenje i uradim neki tatu. Ne bih mogla da izdvojim nekog poznatog muškarca kojem bih volela da uradim tetovažu, niko me ne ispiriše. Svejedno mi je da li ću tetovirati selebriti ličnosti ili anonimne ljude, bitno je da budu zadovoljni - kaže bivša „modelsica“.

PokušajiHTELA JE DA BUDE KREATORKA, STJUARDESA...Posle napuštanje grupe Models Ivana Stamenković je pokušala da se oproba u raznim poslovima.Tako je 2008. najavila da će se baviti modnim dizajnom i da će se njen brend zvati I. S. Nikad nismo videli njenu kolekciju. Četiri godine kasnije prijavila se za posao stjuardese u avio-kompaniji u Dubaiju. Nije uspela da prođe konkurs. Učestvovala je u petoj sezoni rijalitija „VIP Veliki brat“ 2013. godine i nije došla do finala, a snimila je i singl „Telo gori“, koji nije doživeo ozbiljniji uspeh.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track