GOLUBOVIĆKA OTKRILA DETALJE NESREĆE: NAPALI su me NARKOMANI! Hteli su da me nabede da sam ja KRIVA!
Foto: Marina Lopičić

Nije joj bilo svejedno

GOLUBOVIĆKA OTKRILA DETALJE NESREĆE: NAPALI su me NARKOMANI! Hteli su da me nabede da sam ja KRIVA!

Stars -

Učesnica nekoliko sezona rijalitija u "Farma" i dvostruka pobednica, Jelena Golubović, doživela je saobraćaju nesreću nešto pre 15 časova na Pančevačkom mostu.

Poznata rediteljka vozila je automobil marke "Mercedes" kada je došlo do udesa. Za sudar je, prema rečima Golubovićeve, kriv vozač drugog automobila, jer je vozio suprotnom trakom.

"Dva narkomana su vozili žutom trakom s desne strane. I ja sam bila u desnoj traci za uključenje za Pančevački most. Gužva je bila neopsisiva. Malo sam skrenula udesno da vidim šta se događa. U tom momentu, niotkuda, u mene je udarilo vozilo koje je išlo žutim zabranjenom trakom. Njihov zadnji deo se preudubio u moj prednji deo. Izašli su iz kola, ja sam stala, slikala telefonom, i nisam imala nameru da bežim.

Pokušali su sa mnom da se dogovore i nabede me da sam ja kriva. Sve vreme su kukali da im nije dobro, da ih boli vrat i glav, a suvozač je pobledeo jer je vidno bio pod narkoticima. Vozač je vikao "Hitno moram da vozim druga za bolnicu, ovo nam je nije trebalo". Plašili su me, a to su i uspeli. Bila sam preplašena!", rekla je Jelena i dodala da ima slike koje dokazuju njene reči.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Sela sam u kola jer nisam mogla više da stojim na vetru. Ovaj je krenuo ka mojom kolima da mi izvuče ključ i ja sam pobegla. Na to sam se uplašila i krenula. Poslala sam frizeru Aleksandru Kaprišu poruku da moram u policiju, pa ću doći kod njega na feniranje.

Kada sam videla policijsku patrolu, zaustavila sam se, izašla iz kola i objasnila im o čemu se radi. Zvali su kolege iz saobraćajne, rekli da ih čekam na Bogosloviji i to je to. Plašim se samo da ti momci lažno ne svedoče, ali ja imam dokaz na slikama", tvrdi Golubovićka.

(M.D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja