PLAČEM JER MI OCA SVI ISMEVAJU: Luna Đogani teško podnosi to što je Gagi izvrgnut ruglu
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Bori se sa predrasudama

PLAČEM JER MI OCA SVI ISMEVAJU: Luna Đogani teško podnosi to što je Gagi izvrgnut ruglu

Stars -

Luna Ðogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Ðoganija, kaže da pati zbog toga što je njen otac često predmet podsmeha i sprdnje u javnosti.

Modna blogerka priznaje da je pojedini komentari toliko zabole da čak pusti i suzu.- Ne mogu da podnesem da neko ismeva mog oca. Verujte da mi je teško kad čujem da ga ponižavaju na televiziji ili u društvu. Odlično znam ko je moj tata, koliko je dobar i pošten čovek. Kakav god bio, on je, ipak, moj roditelj i neću dozvoliti da ga iko vređa i omalovažava. Za njega i majku sam spremna da ubijem! - kaže Luna za Kurir Stars.

Ona priznaje da je na neke komentare oguglala, ali da je većina pogodi kao mačem.- Verujte da udaraju pravo u srce. Osećaj da se neko smeje tvom ocu je odvratan. Nikome to ne bih poželela. Roditelji su za poštovanje, a ne za sprdnju. Zamislite kako se osećam kad slušam gadosti o mom tati, koga volim najviše na svetu. Jeste da sam na neki način oguglala na ružne i hejterske komentare, ali verujte da boli. I to mnogo boli. On je mene štitio dok sam bila mala i zato mi se duša i srce cepaju kad čujem da loše pričaju o njemu - kaže Luna.Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track