TOPALKO ODBIO POKLON BIVŠEG ZETA: Fuj, kondomi! Ja to ne koristim
Foto: Damir Dervišagić

Hit paparaco

TOPALKO ODBIO POKLON BIVŠEG ZETA: Fuj, kondomi! Ja to ne koristim

Stars -

Jovan Stefanović velikodušno ponudio Milanu Topaloviću dva komada najsigurnije zaštite tokom seksa, a ovaj mu grubo odbrusio da to nikada nije kupovao

Juče je širom sveta obeležen Svetski dan borbe protiv side. Jedna od obaveznih akcija je i apelovanje na korišćenje kondoma kao najefikasnijeg sredstva zaštite.

Mladi pevač „Granda“ Joca Stefanović osvetlao je obraz i pokazao nam da, pored dobrog glasa i nove frizure, uvek ima i nekoliko kondoma u džepu!- Što je sigurno, sigurno je! - ponosno nam je Stefanović pokazao kondome kad smo ga na snimanju „Grandove“ emisije pitali da li zna koja je simbolika 1. decembra.Baš u tom trenutku iza ćoška se pojavio njegov stariji kolega Milan Topalović. Ne samo što mu je kolega nego je Topalko i Jocin bivši tast jer se Stefanović pre nekoliko godina zabavljao s Milanovom ćerkom Helenom. Po svoj prilici ostali su u odličnim odnosima pošto mu je Joca kao krišom ponudio dva kondoma. Da mu se nađu.- Drži, Tope, trebaće ti! - rekao je Stefanović.- Ma beži bre! Ja to ne koristim. Jesi li zaboravio da sam ja došao s planine? Kod nas u Novoj Varoši toga nema. Nikad to nisam ni koristio, niti kupovao - rekao je Topalović.- Bivši moj taste, moraš da uzmeš. Dobra je stvar, veruj mi. Moraš i ti da podržiš Dan borbe protiv side. Evo ti dva komada, imam ja u džepu još dva za sebe - bio je uporan folker.- Ne želim. Ćao! - kratko i jasno je Topalko odgovorio svom bivšem zetu.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track