PUT OKO SVETA Lepa Brena: Vodim snajke na medeni mesec
Foto: Dragan Kadić

Slavljeničko putešestvije

PUT OKO SVETA Lepa Brena: Vodim snajke na medeni mesec

Stars -

Krećemo na putovanje koje je osmislio Boba. Idemo sa decom i njihovim devojkama. Plan je da obiđemo Rim i Dubai, a otići ćemo i do Tajlanda i Hongonga

Lepa Brena i Boba Živojinović 7. decembra slave 25 godina braka putovanjem po Aziji. Pevačica kaže da to za njih nije samo srebrna svadba, već i medeni mesec, na koji zbog obaveza nisu išli posle venčanja. Ipak, ovo će biti baš neobično „prvo bračno putovanje“ jer Boba i Brena neće biti sami - na putešestvije će povesti sinove Filipa, Stefana i Viktora, ali i njihove devojke.- Krećemo na putovanje koje je osmislio Boba. Idemo sa decom i njihovim devojkama. Plan je da obiđemo Rim i Dubai, a otići ćemo i do Tajlanda i Hongonga. To je na insistiranje dece, oni su izrazili želju da vide i Kinu - kaže pevačica, koja ističe da se raduje putovanju baš zbog toga što idu svi zajedno, jer takvu priliku nema često.

Brena navodi da su njena i Bobina putovanja tokom braka više bila poslovna nego privatna.- Ovo je bračno putovanje na koje Boba i ja nikada nismo mogli da odemo zbog obaveza. Kad smo se venčali, moj muž je nastavio da igra tenis, a ja sam imala koncerte. Srećna sam što idem sa decom, jer oni su stalno u inostranstvu i retko se viđamo. Sad ćemo uživati zajedno - završava vlasnica „Granda“.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track