Najnovije vesti

SVAĐA NEVIĐENIH RAZMERA: Emisija prekinuta, Zorica se guši u suzama, ceo studio u šoku! Evo zašto...
Foto: Printskrin

Ovo se još nikada nije dogodilo

SVAĐA NEVIĐENIH RAZMERA: Emisija prekinuta, Zorica se guši u suzama, ceo studio u šoku! Evo zašto...

Stars

Nakon što je kandidat Branko Petrović otpevao svoje izabrane numere, došlo je do do sada neviđenog sukoba u emisiji "Pinkove zvezde".

Naime, dok je Zorica oduševljeno komentarisala njegov nastup, Aleksandra Radović se osmehivala, što je Zoricu toliko povredilo da je počela da plače.

Spustila je stolicu i ronila suze. Kada su ostali to primetili, prekinuta je emisija a Zorica je napustila stolicu kako bi se smirila.

"Ne razumem, šta je ovo? Ona sada hoće da me satanizuje, je l' to poenta? Baš je ružno ovo što je Zorica uradila. Nisam uradila ništa da je povredim", vikala je Aleksandra, a Zorica se ubrzo vratila na svoje mesto, te je emisija nastavljena.

Nakon povratka, Zorica je ipak odlučila da se obrati svima i otkrije pravi razlog zbog kog je toliko povređena da je pustila suze.

"Pokušaću da budem smirena, vaspitana, pristojna i da kažem prvo vama Milane da ste nefer da nema dalje. Od kada je krenuo ovaj serijal ja sam bila na vašem tapetu, Dara i Dragana su isto na tapetu. Jedino ko je pošteđen od žena je Aleksandra. Ja ne plačem što sam nemoćna, što ne mogu da izađem na kraj sa vama,. nego od besa. Ne mogu da kažem nekim rečima da bih bila shvaćena a da vi ne prekinete i pitate Aleksandru zašto se ona smeje grohotom dok ja pričam. Znam da me ne podnosite ali da me uvažavate jer smo na istom poslu. Trudim se da budem vaspitana i korektna ali vi vršite verbalno nasilje nad ove 3 žene. Dara pokušava da amortizuje da to bude duhovito, Dragana ume to da drži pod kontrolom, ali ja sam neko ko je toliko emotivan da mogu do jedne granice da sakrijem ali dalje ne mogu. Mi smo sada na raskrsnici da idete vi ili ja, ali pošto ste rekli da ste nezamenljivi, znači idem ja. To vam više neću dozvoliti! Nisam paranoična ali kada je Aleksandra bila predsednik žirija, ja nisam ništa pitana bila. Za vašu informaciju, ja sam neko ko traje 42 godine, istaknuti sam umetnik ove zemlje i neko sam ko ne želi sa vama da bude na ratnoj nozi, a vama neka je na čast. Vaše ponašanje prevazilazi džentlmena, muškarca i odnos prema ženama.

Ja toliko, nadam se da će produkcija razmotriti šta dalje. Očekujem da mi se Aleksandra izvini ovako javno. Ako to ne uradi, ne govori o meni nego o samoj sebi", rekla je ona.

Nakon nje, i voditelj je poželeo da se obrati svima.

"Sve ovo što ste rekli, sve važi i sve je obrnuto. Valjda je to tako u psihologiji, pravljenje žrtve u jednom trenutku. Nije mi jasan samo aplauz publike, ali sve je obrnuto. Ja sam prema ženama toliko pažljiv sve ove godine, ne samo preko televizije nego i inače", rekao je on a onda prozvao Daru i pitao je da li je nju u nekom trenutku uvredio.

"Stvarno mi je neprijatno. Izuzetno cenim Zoricu Brunclik, ali generalno ti me nisi nikad uvredio. Pravio si šale na moj račun ali nisi me uvredio", rekla je Dara Bubamara.

Nakon Dare, Milan je poželeo da i Dragana Mirković kaže svoje mišljenje.

"Ne, ne, nisi me uvredio. Mogu da kažem da se oseća kome si privrženiji ali vi ste prijatelji i to je u redu", rekla je ona.

Nakon toga, Milan je poželeo da nastavi svoju priču.

"Evo biram reči jer prvo poštujem godine vaše, poštujem što ste žena, ali moraću da upotrebim jednu grublju reč. Toliko ste nonsensa ovde sada rekli, toliko stvari koje nemaju veze sa životom. Publika to vidi, sve što ste ovde rekli je obrnuto. Vi mene napadate! Ni jednim svojim gestom vas nisam uvredio a vi mene mnogo puta. Gledajte sve emisije unazad iako nađete da sam vas uvredio negde, pošaljite mi taj snimak i ja ću da vam se izvinim javno", rekao je on i od publike dobio ogroman aplauz.

Na samom kraju obratila se i Aleksandra Radović, zbog koje je, navodno, cela ova zbrka i nastala.

"Najpre moje veliko poštovanje za gospodina Milana Kalinića koji junački izdržava sve ovo. Lično smatram da animozitet ovde ne postoji i kako kažu "jezik iznosi ono što je u srcu". Mislim da svi moramo birati reči, da pazimo kako se ophodimo jedno prema drugima, da moramo poštovati ove kandidate. Činjenica je da nismo mi bitni, oni su bitni. Što se tiče mene lično, ja sve svoje kolege, ali baš sve, koji imaju karijere, koji su žrtvovali neko svoje vreme, trud, sve poštujem. Ne postoji niko ko ne zaslužuje tu vrstu poštovanja. Ako neko smatra da je povređen i uvređen, moram da kažem da ne smatram da sam bilo koga uvredila, smatram da ne dugujem izvinjenje i na tu temu toliko. Zahvaljujem publiko, hvala lepo!"

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...