Jovana Švonja: Pronašla sam muškarca svojih snova
Foto: Privatna Arhiva

Romantična proslava ljubavi

Jovana Švonja: Pronašla sam muškarca svojih snova

Stars -

Manekenka Jovana Švonja i fudbaler Filip Đorđević proslavili su drugu godišnjicu bračnog života, a nakon obeležavanja jubileja, supružnicu su se usredsredili na pripremu dolaska druge prinove u njihov porodični dom u Italiji.

Atraktivna manekenka Jovana Švonja (25) i njen suprug, fudbaler italijanskog Lacija Filip Đorđević (29), prošle nedelje proslavili su dve godine zajedničkog srećnog života, koliko je prošlo od kada su sklopili građanski brak, piše Story. Supružnici su se 2014. godine jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, nakon čega su priredili intimnu proslavu za porodicu i prijatelje.

Ovog leta upriličili su i venčanje u Crkvi Ružici na Kalemegdanu, kada su napravili i veliko slavlje kojem je prisustvovala i njihova ćerkica Noel (1). Na dan godišnjice braka, Filip je Jovani priredio veče za pamćenje, čime je pokazao da u njihovoj ljubavi još ima strasti i nežnosti kao prvog dana.

Dok nestrpljivo iščekuju rođenje svog drugog deteta, Jovana za magazin Story otkriva koji je recept njenog uspešnog braka, ali i da je oduvek maštala o muškarcu kakav je Filip zbog kog se svakog dana oseća ženstvenom i poželjnom.

"Video romantične godišnjice koji sam podelila sa prijateljima, zapravo je bilo moje iznenađenje za Filipa. Latice ruža, sveće, muzika i večera, svakako predstavljaju kliše, ali to je u svakom slučaju nešto što vam svaki put izmami osmeh na lice, a to je jedino bitno", kaže Jovana. Iako su na početku veze nailazili na negativne komentare javnosti, Jovana i Filip nikada se nisu osvrtali na njih. Vremenom su dokazali da je njihova ljubav iskrena i snažna, pa danas važe za jedan od omiljenijih parova sa javne scene.

"Često nam kažu da delujemo kao da smo stvoreni jedno za drugo i drago mi je što ljudi u nama vide ono što i mi sami vidimo jedno u drugom. Filip ima sve ono o čemu sam još kao dete sanjala, on je ceo moj život, otac moje dece, moj najbolji prijatelj i svakako da takvu ljubav u životu imate samo jednom, i to ako ste rođeni pod srećnom zvezdom", kaže Jovana.

Ono što mnogi parovi pokušavaju decenijama da otkriju jeste recept za uspešan i srećan brak, ali jasna formula jošnije definisana, već svi pojedinačno za sebe kreiraju svoju sreću. Ipak, ova atraktivna crnka objašnjava koja čarolija se krije iza njenog skladnog odnosa.

"Recept za brak ne postoji, ali obostrano poštovanje i poverenje od presudnog su značaja za funkcionisanje takve zajednice. Samo ljubav nije dovoljna za sreću", objašnjava Švonja.

Inače, atraktivni supružnici uskoro će imati još jedan razlog za slavlje s obzirom na to da je Jovana u devetom mesecu trudnoće. Kako je nedavno otkrila za Story i drugi porođaj planira da obavi u Italiji jer je veoma zadovoljna stručnošću njihovih lekara. Nakon rođenja drugog deteta, čiji pol još ne želi da otkrije, atraktivna lepotica planira da sa porodicom dođe u Srbiju.Piše: Maja JovanovićIzvor: StorySa sajta Story.rs pročitajte i:Ana Milenković: Lav je naša najveća sreća (FOTO)Miks Sie i Rijane iz Prištine čiji je hit neizostavna numera najboljih žurki: Ja sam Era, i moje vreme je došlo (FOTO, VIDEO)

Marko Đurovski: Savršeno sam nesavršenMarko Rokvić i Sara Oster samo za Story o prvom rođendanu sina: Despot nam je ulepšao život (FOTO)Anabela Atijas: Ćerke su moje bogatstvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track