Svetski izazov

(KURIR TV) NAŠ, A SVETSKI: Pogledajte kako su se ŽELJKO JOKSIMOVIĆ i 22 muzičara UKOČILI na sceni!

Stars -

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović napunio je sinoć i treći put Makedonsko narodno pozorište na koncertu kojim predstavlja projekat "Dva sveta".

Željko nastupa sa big bendom "Kapitalisti", a sa 22 muzičara na sceni i juče na probi izveli su mali čelendž koji je zaludeo ceo svet.

Istu stvar do sada uradili su Mišel Obama, Ronaldo, Endi Marej i milioni ljudi širom sveta.

Muzičar je sa Big bendom izmenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko njegovih koje će izvesti pred publikom u seriji koncerata u decembru.

Joksimović je projekat nazvao po pesmi "Dva sveta" Tome Zdravkovića, a osim nje publika će moći da čuje "Suadu", "Vlajnu", "Skitnicu", pesme Bijelog dugmeta i Električnog orgazma, kao i 10 Željkovih pesama.

Koncert u Beogradu počinje šampanjcem, urađen je specijalni video materijal koji ilustruje Željkove poglede na svakodnevne situacije, a 22 muzičara na bini garancija su ozbiljnog i kvalitetnog projekta koji je možda i vrhunac Željkovog dosadašnjeg rada.

Večeras će Joksimović održati i četvrti koncert u Skoplju. U utorak, 6. decembra, ima dva koncerta u Nišu i onda veliki spektakl 7. decembra u Centru Sava, a posle toga 21. decembra u Domu sindikata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track