PRODAT KSENIJIN UKLETI STAN: Mesto STRAVE godinama niko nije želeo da kupi!
Foto: Dragana Udovičić

Saznajemo

PRODAT KSENIJIN UKLETI STAN: Mesto STRAVE godinama niko nije želeo da kupi!

Stars -

Ljubica znatno spustila cenu za nekretninu u kojoj je ubijena njena ćerka, jer godinama niko nije želeo da je kupi

Šest godina posle smrti Ksenije Pajčin, njena majka Ljubica Kostić prodala je stan u kojem se dogodila tragedija, saznaje Kurir.

Jedva našla kupca... Ljubica Kostić
Jedva našla kupca... Ljubica Kostić

Pevačicina nekretnina na Voždovcu, koju godinama niko nije želeo da kupi jer je u njoj 16. marta 2010. Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, a potom i sebe, konačno ima novog vlasnika. Ekipa Kurira zaputila se u Nikšićku ulicu, a komšije su potvrdile naša saznanja.Komšije žale- Stan naše neprežaljene lepotice je prodat. Kupio ga je jedan čovek pre nekoliko meseci, tako da Ljubica više ne dolazi. Žao mi je, mnogo sam volela Kseniju i teško mi pada kada pričam o njoj - rekla nam je jedna baka iz komšiluka, rasplakala se i ušla u zgradu.Nakon desetak minuta naišao je sused koji nam je rekao da se pevačicina majka dugo mučila da proda tu nekretninu.- Koliko sam upućen, taj stan kraće vreme ima nove vlasnike. Nije izdat, već je prodat. Ne poznajem nove vlasnike - rekao je jedan stariji gospodin.

Zgrada na Voždovcu... Ovde se nalazi stan u kome se desila tragedija
Zgrada na Voždovcu... Ovde se nalazi stan u kome se desila tragedija

Pokucali smo i na vrata tog stana, ali izgleda da se tu još nisu uselili novi vlasnici. Prema našim saznanjima, Ksenijina majka je znatno spustila cenu nekretnine.- Bilo je potencijalnih kupaca, ali predomislili bi se kad bi saznali da se tu dogodilo ubistvo. Tek nedavno je jedan čovek rešio da ga kupi, jer je cena bila znatno niža - kaže naš izvor.Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Ljubicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.Majka pronašla telaPodsetimo, Filip Kapisoda je 16. marta 2010. ubio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo. Njihova tela nekoliko časova nakon tragedije pronašla je pevačicina majka.

Ovako je govorilaFILIP JE MOJA SRODNA DUŠANeposredno pred tragediju, Ksenija je istakla da je, iako mlađi deset godina, Filip muškarac koji ju je voleo najiskrenije.- Filip mi je veoma drag i uvek ću ga na neki način voleti jer smo nas dvoje srodne duše. On je jedan od malobrojnih muškaraca koji me je razumeo i voleo svim srcem - govorila je pevačica o manekenu, ne sluteći da će pomirenje s njim, koje se dogodilo krajem 2009, biti kobno po nju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track