ŠOK: Gastozu pozlilo kad je video mrtvu majku!
Foto: Dragan Kadić

Zvezdi rijalitija teško pao gubitak najdraže

ŠOK: Gastozu pozlilo kad je video mrtvu majku!

Stars -

Nenadu Marinkoviću se slošilo dok je bio na identifikaciji, kao član najuže porodice . Sve dok se on smeje, meni je lepo, ispričala Gordana Marinković za Kurir u oktobru

Nenadu Marinkoviću Gastozu naglo je pozlilo kada je u Parizu video telo svoje majke, dok je kao član najuže porodice bio na identifikaciji!Gordana Marinković (50), iznenada je preminula od infarkta prošle nedelje. Nažalost, nije dočekala da joj se ispuni velika želja - da postane baka.Upravo to je Goca rekla za Kurir kad je poslednji put bila u Beogradu, a to se desilo na promociji prvog singla svog sina 27. oktobra. Bila je srećna jer je njen mezimac posle brojnih životnih problema i borbe za svoje parče hleba finansijski stao na noge.- Ponosna sam na mog jedinca. Uvek smo teško živeli i Nenadova želja je bila da postigne nešto u životu. Krenulo mu je od trenutka kad je ušao u rijaliti. Baš sam zadovoljna i ponosna, a vidim da je i on. Uvek je punio klubove jer ima taj neki šarm, ljudi ga vole. Neka ga neka radi, sada će imati još više posla jer je konačno uradio pesmu. Toliko je to želeo - rekla nam je tada Gordana.

Nakon svega što je prošla u životu, Goca je istakla da ima još samo jednu želju. Maštala je o tome da se njen sin oženi i da postane otac.- Samo još to želim. Jeste da se nekad glupira i da svašta priča, ali zreo je on za porodicu. Nije mi važno da li će biti muško ili žensko, samo nek je živo i zdravo. Ali ne samo to. Ne želim da ima samo jedno dete, ne bi bilo dobro da pogreši kao ja. Eto, mene život nije mazio. Mučila sam se da bi mom Nenadu bilo lakše. Njegova sreća mi je važnija od svega na svetu. Sve dok ga vidim kako se smeje, meni je lepo - rekla nam je Goca s nekom setom u očima.Nenadova majka je iznenada preminula prošle nedelje, u sredu. Koleginica ju je pronašla mrtvu dva dana kasnije, u petak, u njenom stanu u Parizu nakon što ju je Gastoz pozvao i zamolio da ode do njegove mame. Lekari su utvrdili da je Gordana doživela infarkt. Nenad Marinković odmah je odleteo u Pariz, završava papirologiju kako bi Gocino telo dopremio u Srbiju.

Nenadov rođak VladimirNIJE IM SE DALO DA UŽIVAJU!Najbolji prijatelj i rođak Nenada Marinkovića Vladimir Radača kaže da je sahrana Gastozove majke Gordane Marinković u četvrtak.- S Gastozom sam se čuo dva dana pre nego što je Goca umrla. Dogovarali smo se oko njegovog novog spota. Njegovi fanovi su me zvali da provere da li mu je majka preminula. Odmah sam pozvao Nenada, ali mi se nije javio. Ponudio sam se da finansijski pomognem dok je Nenad u Parizu i organizujem sve oko pogreba. Za svog brata sam tu za sve što treba. Borio se da uspe, da bi majku vratio iz Francuske. I evo, sad kad je stekao sve uslove, nije im se dalo da uživaju - kaže Radača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track