DETOKS TERAPIJA: Brena, Boba i Viktor skidaju kilograme na Tajlandu!
Foto: Instagram

Uživaju

DETOKS TERAPIJA: Brena, Boba i Viktor skidaju kilograme na Tajlandu!

Stars -

Dve nedelje ćemo se pridržavati programa i za kratko vreme možemo da pročistimo organizam i izgubimo neki kilogram

Lepa Brena uživa na Tajlandu sa suprugom Bobom Živojinovićem, sinovima i snajkama. Pored kupanja i sunčanja na vrelim plažama i bazenima, pevačica, njen suprug i mlađi sin Viktor su putovanje iskoristili i za detoks terapiju.

- Životna kultura na Tajlandu mi se mnogo sviđa. Tamo su svi ljudi vitki. To je zbog specifične hrane i čajeva koji pomažu u detoksikaciji organizma. Boba i ja smo prošle godine uživali u tome, a ovoga puta će i Viktor. Dve nedelje ćemo se pridržavati programa i za kratko vreme možemo da pročistimo organizam i izgubimo neki kilogram. Uz sveže voće, povrće, supice, čorbice sa đumbirom. ali i posebne sokove možemo da postignemo dobar efekat - rekla nam je pevačica pred put.

Njihove fotografije sa odmora to i dokazuju. Svi piju sveže ceđene sokiće, neko sa osmehom, a neko (Viktor) baš i ne. Brenin muž i mlađi sin su dosad nekoliko puta pokušali da skinu višak kilograma raznim dijetama i specijalnim režimom ishrane, ali nisu uspeli. Možda im se na Tajlandu posreći!LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja