Najnovije vesti

VESNA RIVAS PROREKLA SUDBINU TANJI SAVIĆ: Njoj NEMA POMOĆI, stižu je SUZE jednog MUŠKARCA!
Foto: Luka Šarac I Nebojša Mandić

Ne može ona da se vrati, kaže pevačica

VESNA RIVAS PROREKLA SUDBINU TANJI SAVIĆ: Njoj NEMA POMOĆI, stižu je SUZE jednog MUŠKARCA!

Stars

Pevačica Tanja Savić doživela je ogromnu popularnost kada je pre više od dest godina uplovila u muzičke vode. Imala je velike hitove, stekla je brojne fanove, a onda se to, prema mišljenju mnogih njenih kolega, u velikoj meri promenilo kada je odlučila da se uda za Dušana Jovančevića i preseli se u Australiju, gde je rodila sinove, Maksima i Đorđa.

Nakon što je rešila da se vrati na muzičku scenu, Tanji nije bilo lako da povrati svoju staru slavu - prema analizama pojedinih estradnih stručnjaka, njene nove pesme nisu doživele očekivani uspeh.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Iako sada mnogi misle da Tanja ide pravom stazom koja će je ponovo dovesti do trona, potpuno drugačije mišljenje ima Vesna Rivas koja, kako tvrdi, mnoge stvari može da predvidi pomoću tarot karata.

"Ne može ona da se vrati. Tanja Savić, da je spustila gard i slušala instrukcije, bila bi mnogo uspešnija. Ona je sama uticala na pomeranje svog puta. Ego, ponos... To je zlo broj jedan! Zbog toga narod posti i drži se vere, da sebi ne dopusti da umisli da je zvezda. Njoj nema pomoći", ubeđena je bivša farmerka u svoje tvrdnje.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Pre nego što je postala poznata, imala je veliku ljubav, a onog sekunda kada se pojavila na TV-u prekinula je vezu. Taj momak je mnogo patio, mislim da još uvek pati, a Tanju sad stižu njegove suze. Dobila je slavu, bogatog muža, decu, sve što je sanjala, ali ne može da ima sreću i da bude zvezda, to nikada neće biti. Napravila je sebi karmički zapis i baksuz, ovo je njen plafon", objasnila je Rivasova.

(pink)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...