(FOTO) TOPALKO OPET VARA ŽENU: Sedam meseci u vezi sa Zvezdom Granda, evo kojom
Foto: Damir Dervišagić

Ne smiruje se

(FOTO) TOPALKO OPET VARA ŽENU: Sedam meseci u vezi sa Zvezdom Granda, evo kojom

Stars -

Milan Topalović Topalko na kratko je uspeo da sakrije svoje švalerske afere, pa se jedno vreme nije pisalo o njegovim avanturama!

Podsetimo, pre godinu dana pevača su mediji povezivali sa Atinom Ferari, međutim, neko vreme se kao primirio. Ali ne lezi vraže! Kako se spekuliše, pevač sada krije vezu sa takmičarkom "Zvezda Granda" Lijanom Savić iz Novog Sada.

Njih dvoje su se upoznali na jednoj privatnoj svirci u Beogradu i od tada se ne razdvajaju. Topalko svaki slobodan trenutak provodi u njenom stanu u Novom Sadu, a on sve svoje veze povlači da joj izgradi uspešnu karijeru.

"Iako se svim silama potrudio da sakrije novu aferu, svi znaju da je Topalko već mesecima sa Lijanom. Oni su se upoznali sredinom maja i od tada su bukvalno nerazdvojni. Maltene cela estrada zna za njih dvoje, ali se oni prave ludi što zbog Topalkove žene Vesne, što zbog Lijanine karijere koja je tek na početku. Topalko ju je i nagovorio da se takmiči u Zvezdama Granda i ona je imala vrlo zapažen nastup, ali nije dobila dovoljno glasova žirija za prolaz dalje. Ipak, ne odustaje i nada se da će se vratiti u baražu", priča izvor za Star.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja