SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O TRAGEDIJI: Ova godina je bila TUŽNA i TEŠKA, strašno je...
Foto: Zorana Jevtić

Tužna godina

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O TRAGEDIJI: Ova godina je bila TUŽNA i TEŠKA, strašno je...

Stars -

Popularna pevačica narodne muzike Snežana Đurišić se posle nekoliko godina opravdanog odsustva ponovo pojavila na snimanju novogodišnjeg programa.

"Ja nisam ranije bila na snimanju novogodišnjeg programa ovde jer sam bila sprečena, ne postoji neki drugi razlog. Ja sam u ovoj kući od njenog zasnivanja", otkrila je Snežana.

Iako je iza nje teška i tužna godina, ona je uspela da vrati osmeh na lice i da nastavi dalje. Naime, Snežana je nedavno izgubila oca koji je bio njena velika podrška i za kojeg je bila veoma vezana, ali je morala da se pomiri sa ovim gubitkom i da nastavi dalje."Ova godina je bila veoma tužna za mene. Ja sam izgubila oca i to je nešto strašno što mi se dogodilo. To je već iza mene, uspomene su tu, od njih se živi. Nažalost, takav je život, moramo i da ispraćamo drage ljude, ali neka ide to po redu samo", rekla je Đurišićeva.

Pevačicin sin Marko Gvozdenović izazvao je saobraćajnu nesreću 2001. godine u kojoj je život izgubila njegova tadašnja devojka Jelena, a Snežana i posle 15 godina o ovom tragičnom događaju ne želi mnogo da govori.

"Nema potrebe da pričamo sada o mom sinu. Nešto što se desilo 2001. godine još se povlači po medijima. To je napisano i prepisano 1.000 puta, dosta je bilo više o tome", kaže Snežana.

Pevačica će Novu godinu provesti na nastupu, a kako kaže, tako je već godinama. "Radno, ja uvek radim za Novu godinu. Svojim najbližima u novoj godini želim da budu srećni i da im se ne dešavaju ružne stvari".

SNEŽANA ĐURIŠIĆ ODGOVORILA NA PROZIVKE ZORICE MARKOVIĆ: Evo šta je poručila koleginici...Pre smrti oca, izgubila je i supruga

Snežanin suprug Slobodan Gvozdenović preminuo je u Beču pre tri i po godina. Pevačica je veoma teško podnela ovaj gubitak, a sa Slobodanom je bila u vezi od svoje 17. godine. Smrt Snežaninog muža bila je iznenadna. Nakon što su se smestili u hotel u Beču, Slobodan je pevačicu odvezao na nastup, a u povratku do hotela njemu je pozlilo i on je preminuo na licu mesta. Snežana je vest o smrti supruga primila na nastupu.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track