RADA MANOJLOVIĆ ZA KURIR: Dečko mi je zabranio miniće!
Foto: Dragan Kadić

Haris zapalio preko i uveo Radi nova pravila

RADA MANOJLOVIĆ ZA KURIR: Dečko mi je zabranio miniće!

Stars -

Rada Manojlović je priznala da je njen dečko Haris Berković bolesno ljubomoran kada nije u njenoj blizini, zbog čega joj je uveo nova pravila kojih se ona striktno pridržava

Kad je Berković otišao u Ameriku, rekao je Manojlovićevoj da zaboravi na dosadašnji način oblačenja, po kome je poznata, i da se oblači konzervativno dok se on ne vratiRada Manojlović je priznala da je njen dečko Haris Berković bolesno ljubomoran kada nije u njenoj blizini, zbog čega joj je uveo nova pravila kojih se ona striktno pridržava.Haris je krajem novembra otišao na veliku turneju po Americi, a Rada je ostala u Srbiji. Naravno, zgodna pevačica poznata je po provokativnom oblačenju, voli to i njen dečko, ali samo kad joj je blizu. A pošto nije, nema više kratkih haljinica. U to smo se uverili na nekoliko snimanja u poslednje vreme na koje je Manojlovićeva došla zakopčana do grla.

Na proslavi novogodišnjeg programa za TV DM SAT kod Dragane Mirković u Požarevcu obukla je dugu haljinu, a na snimanje na TV Pink došla je u pantalonama i sakou. Ma, neverica.

- Morala sam da se zakopčam do grla, Haris mi je zabranio kratke i uske haljine dok nije tu. Ja sam dobra i pridržavam se dogovora (smeh). Mada, i u ovome mi je baš prijatno i ležerno, a ujedno je i seksi - rekla nam je folkerka kad smo joj u šali rekli da smo je jedva prepoznali tako obučenu.Za razliku od Berkovića, ona njemu nije postavila nikakve zabrane, kaže da se svakodnevno čuju i gledaju preko Skajpa i da apsolutno veruju jedno drugom.

M. Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: SOFIJA POSETILA HOROR PIJACU U INDONEZIJI Meso pasa, pacova i slepih miševa su njihovi specijaliteti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track