ZAVODILA NA PROMOCIJI: Mica je dobra cica, gola joj je zadnjica!
Foto: Dragan Kadić

Od ovog prizora može da se rikne

ZAVODILA NA PROMOCIJI: Mica je dobra cica, gola joj je zadnjica!

Stars -

Pavlovićeva ostavila prisutne bez teksta u čipkanoj haljini, koja je otkrila sve njene atribute

Milica Pavlović ostavila je mnoge prijatelje i kolege bez komentara svojim novim pesmama i spotovima, a još više svojim izazovnim izgledom.

Braja i Dejan Matić
Braja i Dejan Matić

Pevačica se na promociji svog drugog albuma „Boginja“, koju je organizovala u jednom poznatom beogradskom hotelu, pojavila u uskoj čipkanoj haljini, koja je istakla sve njene atribute - grudi, zadnjicu i noge! Akcenat je ipak stavljen na njenu guzu. I žene i muškarci zanemeli su dok su je gledali otpozadi dok je mešala uz nove pesme.

Ana Kokić
Ana Kokić

Folkerka je presrećna zbog svog atraktivnog izgleda, ali pre svega zbog novih pesama. Ponela se kao pravi domaćin, pa je sa svakim gostom ponaosob nazdravila, iako ne pije alkohol. Od dragih ljudi dobijala je cveće i poklone, a najslađi joj je buket od Ane Bekute i Milutina Mrkonjića, koji su bili sprečeni da prisustvuju promociji.

- Oduševljena sam! Dugo sam čekala ovaj trenutak. Nadam se da će se moj novi album dopasti ljudima, zaista sam se potrudila da bude dobar, onako u mom fazonu. U idućoj godini želim da nekom muškarcu budem boginja, baš kao što glasi naziv mog CD - rekla je atraktivna pevačica.

Dragana Mićalović podržala drugaricu
Dragana Mićalović podržala drugaricu

Miličinom uspehu radovali su se i Ana Sević i Darko Lazić, Nikolina Kovač i Saša Kapor, Dragan Brajović Braja, Ćemo, Vanja Mijatović i drugi.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track