(FOTO) SULEJMAN VELIČANSTVENI NA SCENI ZG: Žiri je ZANEMEO kada ga je video
Foto: Printskrin

Svi su se oduševili

(FOTO) SULEJMAN VELIČANSTVENI NA SCENI ZG: Žiri je ZANEMEO kada ga je video

Stars -

Takmičar "Zvezda Granda" Velimir Petrović Veco iz Beča, rodom iz Bosne oduševio je žiri svojim izgledom.

Iako se prvo nije dopao žiriju, takmičar je dobio još jednu šansu. Kada je zapevao pesmu "Voliš li me" koju u originalu izvodi Aca Lukas desio potpuni obrt, momak je dobio svih sedam glasova žirija.

"Ovo je dokaz da jedna pesma može da promeni u potpunosti mišljenje. Ova prva teža je nisi se snšao, a s druge strane poverovali smo ti u drugoj, to je neki put kojim bi trebao da ideš", rekla je Marija. Aca je bio zadovoljan kako je momak otpevao njegovu pesmu. Tajansvetni je takođe dao "Da".

"Hvala kandidatu što je otpevao dobro pesmu, ima sve što je pevaču potrebno, vidi se da je zreo pevač", naveo je tajanstveni član žirija. Jeleni je pohvalila Velimirov izgled.

"Po glasoviam se vidi da si ti neko ko je za sada uspeo da prođe. Imaš interesantnu pojavu, ataraktivan si. Nemamo pevače sa takvim Sulejman veličanstevnim izgledom, to je negde seksi", rekla je Jelena. Velimir je otkrio da ga tata nagovara da se obrije.

"Brada je fensi. Samo se plašim kako ćeš naći način da se boriš dalje. Moraš da se skoncentrišeš da budeš bolji i da sledeći put pokidaš", dodala je JK. Ana Beita je priznala da nije pala na pevanje ali je priznala da momak lepo izgleda.

"Ovakav momak nam treba, poseban je i vrlo autentičan", iskrena je bila Bekuta. Bosnacu se svidelo kako je Velimir otpevao obe pesme.

"Bravo majstore, odličan si", rekao je Bosanac. Viki se složila sa kolegama, a Velimiru je poručila pažljivije bira pesme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track