ZLATA PETROVIĆ: Ložim se na Dačića prava je muškarčina!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Intervju

ZLATA PETROVIĆ: Ložim se na Dačića prava je muškarčina!

Stars -

Zlata Petrović kaže da napokon živi punim plućima. Rešila je sve kockarske probleme sina Mikija i posvetila se samo sebi. Nedavno je i raskinula vezu sa Željkom Rstićem, s kojim se zabavljala pola godine, a sada je bacila oko na, verovali ili ne, Ivicu Dačića!

Kažu da imate silikone u guzi.- Opa! Sad ih privlači i muči moja guza. Nađite mi nekog dobrog frajera da dođe i da ispipa, pa da vidimo da li je prirodno, čvrsto, zategnuto ili možda silikonsko. Koga biste voleli da vas ispipa? Možda neki političar?- Neću predsednike, političare ni činovnike. Najbolje pipaju obični ljudi, oni i najbolje vole. Od tih na pozicijama treba bežati. Ne želim da misle kako ga volim zbog funkcije. Možda stvarno zavolim čoveka, a on da misli da je to zbog zvanja. Koji funkcioner je po vašem ukusu?- Stavljate me na slatke muke. Ma, volim Ivicu Dačića. On je faca i dobar frajer. Inteligentan čovek i muškarčina. Dobar je prijatelj i čovek što je najvažnije od svega. Šta on ima lepo na sebi, što vas privlači?- Sve! Ni ja nisam neka lepa žena, pa poludeše svi muškarci za mnom. Imam ja neke opasne mađije, pa nijedan muškarac ne može da prođe pored mene a da ne otkači za mojom očima, kosom, kožom... Treba, bre, da budeš majka, i žena, i prijatelj. Eto, to su te moje mađije! Koje je najluđe mesto na kom ste vodili ljubav?- Ja sam staromodna. Stara sam ja lisica. Iako izgledam da sam ono sado-mazo fazon, ali ne, ja sam jedna maca, koja voli samo krevet. Muškarci se u mom slučaju iznenade jer misle, jadni, da se ja tokom seksa penjem na luster. Zašto vas onda žele?- Zato što ja od svakog muškarca napravim odličnog ljubavnika. Ne mora on u gaćama da ima ovolikog ili onolikog. Ja mu opustim mozak, učinim ga samouverenijim i onda taj muškarac misli da može da vozi avion, a nikad nije vozio. Šta vama onda fali u životu?- Mnogo toga sam dobila jer sam skromna žena. Svakog jutra skuvam sebi kafu i kažem: „Gospođo, trgni se malo. Ajde, štiklice na nogice, imaš ruke, živa si, zdrava si, cela porodica ti je super i glavu gore!“ To mi mnogo pomaže. U današnje vreme, ako ne pričaš sam sa sobom, ode sve u pi*ku materinu. Kad ćete na neku operaciju?- Plašim se da ću onda biti previše lepa, pa ću biti u problemu. Neću da diram moje borice, lepe su mi. Ja se lepo naspavam, zdravo se hranim, malo vežbice, neka kremica i meni super. Kad vam je bilo najteže?- Sa sinom sam imala takve probleme da sam mislila da ću izvršiti samoubistvo. Trebalo je izboriti se kao jedna jedinka, kao jedna ženica. Hvala bogu, sve je iza mene. Sebe krivim što sam ga ispustila i što je postao kockar. Znate kako, došla sam iz sirotinje, jadničak, ponela me slava, brzo sam krenula karijera-parice... Htela sam da pomognem sebi i svojoj siromašnoj familiji i, eto, ispustiš ljubav prema detetu, koju ne može da nadoknadi nijedan novac na ovom svetu. Nešto ste zakazali u karijeri. Niste odavno izbacili neku pesmu.- Tačno, ali moji hitovi se slušaju i pevaju na svim veseljima. Fer bi bilo da snimim nešto dobro, da osvežim repertoar. I ovi ljudi koji me vole da imaju šta da čuju. Lj. Stanišić

Božinovska i ja smo najbolje u krevetu NEKI MISLE DA VAS FINANSIRAJU MOĆNI LJUBAVNICI.- Aha, cvrc Milojka što je lako. Sve vidim kako ne radim i da mi decu odgajiše je*ači. Vidim, sve im dadoše, vidim, kupili nam sve. Ma, lako je voleti Gocu Božinovsku i Zlatu Petrović, niko nama ne kupuje bunde, brilijante i dijamante, kuće... Dobre smo domaćice, dobre žene, dobre ljubavnice, je*iga, nek nauče malo od nas i ove koje samo stavljaju sise i dupe, i to je glavni njihov adut.

MA KAKAV BRAK, NEĆU OBAVEZE! Iza sebe imate dva neuspela braka. Kad će treći?- Nek se udaju mlade, meni ne pada na pamet! Ja uživam, družim se, neću veze sa obavezama... Kome se sviđa – sviđa, kome ne - zdravo i doviđenja.

A Željko Rstić?- Eto, i on je moja prošlost. Ali ostali smo prijatelji. Šta me briga sad da li je s nekom ili nije. Neka ga čovek, nek proživi život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track