NOVOGODIŠNJA ŽELJA NATAŠE BEKVALAC: Želela bih još DECE
Foto: Damir Dervišagić

Otkrila šta sprema

NOVOGODIŠNJA ŽELJA NATAŠE BEKVALAC: Želela bih još DECE

Stars -

Izuzetno uspešna godina je iza Nataše Bekvalac. Izdala je album, glumila je u mjuziklu "Tajna Crne ruke", nastupila na Paradi ponosa i uživala s ćerkom i mužem.

Pevačica je otkrila šta sprema za narednu godinu, ali i želje.

Koji trenutak iz prethodne godine bi izdvojila kao najbolji, a koji kao najgori?

"Teško mi je da se setim kao iz topa, ali svakako ovi koji su bili loši ja inače imam osobinu da ne volim da pothranjujem tu vrstu emocije i da ne pothranjujem tugu. A, trudim se da radim što više stvari koje donose dobro. Generalno je bila dobra godina!"

Da li imaš neke novogodišnje odluke?

"Nemam ni planove, ni odluke, zato što me to kalupi i frustrira me. Prosto živim život u ovom trenutku i trudim se da budem najviše srećna što mogu da budem u svakom trenutku."

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Koje ti je najlepše novogodišnje sećanje iz detinjstva?

"To mi je svakako u vezi sa odrastanjem kod bake i deke. Tada bih bila zajedno s mojim sestrama, i svi bismo se okupljali. Ja strašno volim porodicu i negujemo tu vrstu odnosa, jer kad povučeš liniju najviše ljubav upravo dolazi iz porodice."Toliko godina uspešne karijere je iza tebe, koji je tvoj recept za uspeh?

"Da postoji recept za uspeh, svi bi bili uspešni ljudi! Kad sam ja u pitanju, recept je vrlo jednostavan, a to je - raditi ono šta osećaš. Nekada je to pad, nekada je to uspon, ali ako u svakom momentu stojite iza svojih odluka, onda makar znate da su bile ispravne i iskrene. Kada vijate uspeh, on će biti samo senka, ili ispred ili iza vas i nikada nećete moći da se poklopite. Ljudi greše jer im je cilj uspeh i ne bave se suštinski svojim poslom, ne uživaju u njemu, ne vole ga. I sve to gde nema ljubavi, tu nema ni trajnog i stabilnog uspeha."

(VIDEO) NATAŠA BEKVALAC OTVORILA DUŠU: Otkrila kako izgleda njen odnos sa Danilom Ikodinovićem

Da nisi pevačica, kojom profesijom bi se bavila?

Uz tebe se često vezuje epitet seks bombe - šta za tebe to znači?

"Smatram da je to jedan epitet koji je prenaduvan, ništa nije onako kako izgleda. To je i malo medijski isforsirano, a lepota je generalno u očima posmatrača i to je toliko relativna stvar. Tako da, mislim da je najvažnije kod fizičkog izgleda da budeš lepo negovana žena – ništa preterano, jer ako se pretera onda to izgleda čudno. Bitna je mera u svemu."

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

S kojom zvezdom iz regiona bi volela u budućnosti da sarađuješ?

"Mislim da bih potpuno posle toga mogla da umrem ako bih uradila bilo šta po pitanju muzike sa Dinom Merlinom. Ja sam baš fan, na njegove koncerte idem tamo gde su oni najvatreniji fanovi i visim sa tribina."

Nataša ima ćerku Hanu iz braka s bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, pa smo je pitali da li razmišlja o tome da se opet oproba u "ulozi" mame?

"Svakako, želela bih još dece."

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja