KEBA U SMRTNOJ OPASNOSTI: Pevač hitno primljen u bolnici na Dedinju, evo zašto!
Foto: Damir Dervišagić

Problemi sa srcem

KEBA U SMRTNOJ OPASNOSTI: Pevač hitno primljen u bolnici na Dedinju, evo zašto!

Stars -

Nakon što se vratio sa turneje po Americi Dragan Kojić Keba završio je na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog problema sa srcem.

Pevač već nekoliko godina ima anginu pektoris koju leči, što znači da mora strogo da se čuva, a prošlog utorka mu je naglo pozlilo zbog čega je hitno primljen u bolnicu!

"Keba je mnogo radio poslednjih mesec dana. Kada je otišao u Ameriku, promenio je klimu i čim se vratio u Beograd osetio je jak bol u grudima. On je i ranije imao problema sa srcem, pa se hitno javio svom lekaru koji mu je naredio strogo mirovanje i prepisao mu novu terapiju", priča izvor iz bolnice.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Kebi su anginu pektoris prvi put ustanovili pre tri godine, i tada mu je prepisana terapija. Ipak, najvažnije je da izbegava svaku stresnu situaciju i da što više miruje. Lekovi mogu da mu poboljšaju stanje, a sve ostalo je na njemu. Takođe je bitan faktor i redovna i zdrava ishrana. Pre tri meseca je poslednji put bio na klinici jer mu je pozlilo i tada su mu urađeni detaljni pregledi, čak su lekari razmišljali i o operaciji. Međutim, pošto mu je bilo bolje, operacija je odložena, ali nije isključena ukoliko mu se napadi ponovo jave", završava izvor za Star.

Inače, angina pektoris je oboljenje izazvano smanjenim dotokom krvi u srčani mišić i ukoliko se ne leči adekvatno, može dovesti do infarkta, pa čak i do smrti.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: E, OVO JOŠ NISMO VIDELI: Evo kako Ceca KRITIKUJE svoju mezimicu Anastasiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track