SNAJKE VEČERAS DOBIJAJU POBEDNICU: Evo koja je GLAVNA NAGRADA za najsnajku!
Foto: Printskrin

Ne slute šta ih čeka

SNAJKE VEČERAS DOBIJAJU POBEDNICU: Evo koja je GLAVNA NAGRADA za najsnajku!

Stars -

"Snajke" se privodi kraju, a veliko finale zakazano za večeras u 22:30 časova! Učesnice ni ne slute da će jedna od njih biti pobednica, kao ni da će sutra ući u luksuznu vilu "Parova" i ravnopravno se boriti sa ostalim ukućanima.

U kući "Snajki" trenutno se nalaze Aleksandra Subotić, Teodora Radojičić, Dragana Roguljić, Nađa Nikolić, Ivona Paunović, Aleksandra Krstć, Marijana Zonjić, Andrijana Vekić, Darija Rajković, Maja Abramović i Jasmina Mijatović, a mi smo vas pitali koja od njih zaslužuje titulu najsnajke Srbije.

Prema vašim glasovima na društvenim mrežama, u vođstvu su ćerka kikbokserke Ljube Pantović, Aleksandra Subotić koja se poslednja uselila u kuću, ali uspela za vrlo kratko vreme da se istakne, zatim Teodora Radojičić čija potresna životna ispovest nikoga nije ostavila ravnodušnim, Dragana Roguljić Bombašica koju porede sa Miljanom Kulić i Nađa Nikolić koja je najviše bliska sa Teom.

Pobednica će se direktno iz kuće u kojoj trenutno boravi preseliti u Parove. Nema sumnje da će se pobednica jako obradovati kada čuje koju nagradu je dobila.

(happy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track