SANDRU AFRIKU UHODIO FAN: Morala da zove policiju da se odbrani od MANIJAKA!
Foto: Aleksandar Jovanović

Bizarno

SANDRU AFRIKU UHODIO FAN: Morala da zove policiju da se odbrani od MANIJAKA!

Stars -

Sanra Afrika ima veliki broj obožavatelja, ali neki su toliko uporni da se upoznaju sa njom da počinju da preteruju.

Sandra Afrika poznata je kao neko ko posvećuje pažnju svojim mnogobrojnim fanovima, ali je nedavno imala jedno neprijatno iskustvo.

Naime, bila je na meti obožavatelja, koji je svim silama pokušavao da dođe do nje. Izvor blizak pevačici otkrio je neke detalje incidenta:

"Prvo je delio komplimente putem društvenih mreža, a pošto Sandra odgovara na poruke svojih fanova, i njemu se zahvalila na lepim rečima. Međutim, svakog dana joj je slao na desetine poruka, što je počelo da joj smeta. Baš mali broj ljudi ima njen privatni broj telefona, pa nije mogla da veruje kada su počele da joj stižu poruke od tog dečka. Non-stop ju je zvao, slao joj je da je voli, da mu je najveća želja da je upozna i učini srećnom, pa je morala da ga blokira i više nije mogao da je kontaktira."

Printscreen/ Instagram
Printscreen/ Instagram

Njenoj nesreći nije odmah došao kraj, s obzirom da je mladić na jednom od njenih nastupa ostavio na bini cveće i poruku: "Uvek blizu tebe".

Sandri uopšte nije bilo svejedno kada je ovo pročitala, ali nije želela da kvari atmosferu, pa je nastavila da peva kao da se ništa nije desilo.

"Taj dečko je poludeo jer Sandra nije odreagovala kako je on hteo, već je sklonila korpu sa bine, pa je rešio da dođe do nje i raščisti račune. Kada ga je videla kako pokušava da se popne na binu, umalo je šlog nije strefio. Sve vreme ju je dozivao i govorio da mora odmah da priča sa njom, a pripadnici obezbeđenja jedva su uspeli da ga sklone od Sandre. Ona se baš uplašila, a posebno kada je čula kako viče: "Neće se na ovome završiti". Tada je rešila da pozove policiju, koja je vrlo brzo došla i udaljila pomahnitalog gosta", naveo je izvor.

Sandra nije želela mnogo da komentariše tu veliku neprijatnost i kaže da sada nema nikakvih problema sa svojom publikom.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track