(KURIR TV) SVAĐE, BRADAVICE I HVALISANJE OBELEŽILI POČETAK PAROVA: Evo ko je sve ušao u rijaliti...
Foto: Printskrin

Očekujte haos

(KURIR TV) SVAĐE, BRADAVICE I HVALISANJE OBELEŽILI POČETAK PAROVA: Evo ko je sve ušao u rijaliti...

Stars -

Večeras se šou vratio na male ekrane posle pauze od pola godine. Na radost mnogih počela je peta sezona rijalitija "Parovi", o kojima se danima unazad pričalo. Početak su obeležile svađe, takmičari su odmah nakon ulaska ušli u rasprave.

Scenografija je malo promenjena, a drugih iznenađenja gotovo i da nema. Stari, dobro poznati likovi večeras su se uselili u zemunsku vilu. Slađana Petrušić, Dalila Moreno, Miljana Kulić, Aleksandra Subotić, Dejan Stanković Kralj, Tijana Ajfon i mnogi drugi koji su već prvo veče počeli da prave haos.

Tok emisije:

00:36 Slađana Petrušić je stigla poslednja, a ima nameru da zavede red. Ona je iz prethodne sezone izbačena jer je premlatila cimera.

"Rekla sam mami da ovde nisam završila ono što sam počela. Marić mi je obećao da će mi naći muža. Ja se želim udati, Eto..." rekla je Slađa.

00:30 Dejan Nestorović iz Novog Sada je bio učesnik prethodne sezone "Parova", a večeras je takođe ušao u poznatu vilu.

00:25 Zoran Jakovljević zvani Manijak se bavi muzikom, a ulazi da bi pobedio, baš kao i ostali. Njegova taktika je da uzme novac.

"Biće zabave, muzike, veselja, svega", rekao je Zoran kada je ušao. Miljana je navela da je Zoran veoma pozitivan i da je pravi čovek iz naroda.

00:14 Branka Okuka se bavi manekenstvom, a po prvi put ulazi u "Parove". Pred ulazak je rekla da zna gde ulazi. Kako kaže biće ono što jeste i ne odustaje od svog cilja. Nema taktiku boriće se pošteno.

"Boriću se do kraja, idem na pobedu", rekla je.

00:05 Stanislava Vasiljević Staša se bavi modelingom, a nekada je bila tenski trener. Kaže da je surovo iskrena, a ljudi je vole ili ne vole.

23:54 Nikola Strahinjić je učestvovao u prethodnoj sezoni. On je naveo da su mu "Parovi" nedostajali, i da ima nameru da pobedi.

23:47 Bivša snajka Aleksandra Krstić stigla je u "Parove" da bi se svađala. Kaže da ima planove, a volela bi da se pojavi u nekom spotu kada izađe iz rijalitija.

"Ne borim se za prvo mesto, kome je suđeno, dobiće. Ja se borim za pravdu, istinu..." rekla je Aleksandra.

23:40 Dalilu Mujić smo upoznali u "Parovima", a od večeras je ponovo u igri.

"Ovaj put dolazim po pobedu", rekla je Dalila Moreno pred ulazak. Ona je primetila da je vila lepša nego pre.

23:32 Milutin Radisavljević, privatni biznismen je nakon "Snajki" stigao u "Parove". Kako kaže zavodiće žene, a veruje da će pobediti, jer ume da se spusti na svačiji nivo.

"Skriveni aduti su moj polni organ, nisam ga pokazao u" Snajkama" ali pokazaću ga u "Parovima". Biće rata", poručio je Milutin.

23:24 Anamarija Džambasov iz Zagreba je učestvovala u prethodnoj sezoni, a ovaj put ima nameru da se manje skida. Njoj je Ružica Veljković rekla da uđe u vilu.

"Rekla mi je, idi u vilu "Parova", ti ne možeš bez vile, traži nekoga ko će brinuti za tebe. Ljudi, vi ćete se brinuti za mene, ja sam mala princezica, ne mogu jesti sama, piškiti sama", rekla je Anamarija. Ona je dodala da je pre 6 dana ugradila silikone, ali da je nazdovoljna jer smatra da su prevelike.

"Na početku je užasno, prvo su otekle, a posle će ti se svideti", rekla joj je Ksenija.

23:14 Teodora Radojčić, pobednica Snajki, ima nameru da pobedi i u "Parovima" u koje ulazi večeras. Ne bavi se ničim, a želi da bude uspešna u rep muzici. Spremna je na sve, a nada se na će upoznati i nekog dobrog čoveka.

"U "Snajkama" je bilo svega, nisam taktičar, biću iskrena", rekla je Teodora kada je stigla.

"Ja sam najavila ulazak moje sestre, sestra je stigla", rekla je Aleksandra Subotić koja se zbližila u Snajkama sa Teodorom.

23:06 Marko Vlajković se bavi modelingom, a u "Parove" je ušao kako bi skrenuo pažnju na sebe. On nema taktiku, a želi samo dobro da se zeza. Za sebe kaže da je šarmantan i da će devojke pasti na njega.

22:57 Aleksandra Subotić, ćerka Ljube Pantovića nakon "Snajki" stiže u "Parove". Kako kaže ulazi radi para, a preti svima koji je budu dirali.

"Takva sam kakva sam, kome se sviđam, kome ne baš me briga. Došla sam da pobedim", rekla je Ljubina ćerka i otkrila da i njena "sestra" ulazi u rijaliti.

22:45 Mirjana Praizović je deseta takmičarka koja ulazi u "Parove". Ona je učestvovala u "Velikom bratu" i prethodnoj sezoni "Parova", a večeras je došla u providnom kombinezonu i pokazala bradavice.

"Sve primi, ništa ne daj je moj životni moto inače, a ne samo u rijalitiju", rekla je pred ulazak i dodala da nema taktiku.

"Rijalitiji su dobri da upoznaš nove ljude i dobra je zarada. Ne može niko da mi bude konkurencija", navela je Mirjana kada je stigla u vilu.

22:37 Miki Mećava je uvek željan rijalitija. Nakon "Farme", došao je i u "Parove".

"Volim da se igram, šalim, pa kada je već rijaliti... ja znam do koje granice ću ići", rekao je Miki i dodao da je spreman na sve.

22:28 Ksenija iz Slovenije je menadžer jedne diskoteke a rešila je da se oproba u "Parovima".

"Ne znam gde ulazim, ali ne znam kakvi su ljudi, kako će me prihvaititi", rekla je Ksenija i dodala da će se braniti ako je neko bude dirao. Želi da bude ono što jeste, bez taktike.

22:14 Vesna Rivas, kraljica rijalitija, ponovo je u igri i obećava haos.

"Ja sam mama igre vile "Parova". Nikako da se naučim pameti pa ni u petoj banki. Volela bih da imam ljude za igru, da vidim neke čuvene igrače, rijaliti mame... moliću se da ti igrači uđu", rekla je Vesna koja je u vilu došla sa metlom i plišanim leopardom.

"Ne znam šta ću pre da čistim. Ja sam noću Veca veštica a danju vila", rekla je Vesna i dodala da je ponela svete vodice i razne druge napitke.

"Sve što sam zaradila potrošila sam na metle i čarobne napitke..." priznala je pevačica.

22:01 Nakon Ajfonke u "Parove" je ušao Bane Čolak iz Užica koji je inače po zanimanju tatu majstor i pevač.

"Važno je učestvovati, kažu gubitnici. Meni je bitna pobeda da osvojim neko mesto", rekao je Bane pred ulazak koji je inače Tijanin bivši dečko.

"Tijana i ja smo sada drugari. Spreman sam za taktiku. Sad ću da sednem pored nje, da se dogovorimo šta ćemo da radimo večeras", priznao je Bane. Tijana je rekla da je Baneta upoznala na snimanju spota, jer se on bavi i muzikom, ali da nije bila sa njim.

"Mi smo sada drugari, nije baš bilo tako kako Tijana priča", rekao je Bane.

21:51 Tijana Ajfon se ponovo useljava u vilu Parova. Ona kaže da ne može kući da gleda rijaliti, a večeras se pojavila o provokativnom izdanju.

"Parovi ne mogu bez mene ni ja bez njih. Mi smo kao neka porodica. Nemam taktiku, ja sam glupa da bih imala taktiku. Pustiću one koje nemaju para, ja para imam. Ulazim u vilu da zaboravim jednog dečka, ubija me u mozak kada sam napolju", rekla je Ajfonka pred ulazak.

21:35 Miljana Kulić je ponovo ušla u "Parove"! Ona je učestvovala u prethodnoj sezoni za koju kaže da je bila prljava. Smatra da treba da pobedi jer je pravedna.

"Uzbuđena sam kao da prvi put ulazim" rekla je Miljana samo što je stigla u vilu.

"Ušla sam sa krunom na galvi, izaći ću sa krunom na glavi", rekla je ona. Miljana je otkrila da se posvađala sa Erom Ojdanić i Vesnom Rivas jer nisu želeli da joj pozajme novac.

"On daje 500 evra za lekove za impotenciju zbog toga ti nije dao, da bi mogao da mu se digne. A Vesna daje više od 500 evra za metle, zato nisu mogli da ti pozajme novac", otkrio je Dejan Miljani.

21:26 Slaviša Pajtić, poznatiji u narodu kao Biba Struja je treći koji se večeras uselio u zemunsku vilu.

"Želim da me poštuju inače biće električnog orgazma. Moja taktika je moja tajna, biću onakav kakav jesam. Možete da očekujete i nešto nemoguće", rekao je Biba Struja i dodao da očekuje pobedu.

21:20 Nakon Dejana, stigla je starleta Dijandra Pavlović poznatija kao Sandra Meduza. Oduvek je htela da bude poznata a kako kaže konačno joj se ostvarila želja. Postala je poznata kada je rekla da je himna Srbije "Sveti Sava".

"Nisam devojka za veče", rekla je žustro Meduza.

Samo što je stigla, Dejan ju je napao, jer smatra d aje vulgarna, jer se oblači provokativno i hvali neznanjem. Meduza je otkrila da ju je porodica podržala da uđe u Parove.

"Tek će sada svi da se smeju. Svašta se očekuje od mene", rekla je Meduza koja nije znala da kaže koliko je tri puta sedam.

21:12 Dejanu Stankoviću Kralju je pripala čast da prvi uđe u vilu. On je već učestvovao u "Parovima", a kako kaže želi da ga narod još bolje upozna, jer ima nameru da se kandiduje na predsedničkim izborima.

"Od vile ću pokušati da napravim pametnu kuću, pošto ulazi puno ludih glava. Kandiovaću se na predsedničkim izborima, zato sam i ušao. Čuo sam da ulaze kandidatkinje koje su spavale sa svim i svačim zato sam i uneo svetu vodicu da ih polijem i unesem u njih ono dobro", rekao je Dejan nakon ulaska.

21:09 Voditeljke su poželele dobro veče gledaocima i najavile da će u petoj sezoni "Parova" biti promenjena pravila. Visina nagrade je 100.000 evra, a zavisi isključivo od takmičara i njihovog ponašanja. Naime, ako budu kršili pravila, produkcija će im oduzimati novac od glavne nagrade.

Pogledajte kako je izgledala atmosfera uoči početka "Parova 5":

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track