Goga Sekulić i Uroš Domanović: Tajno venčanje u Švajcarskoj
Foto: Privatna Arhiva

Ekskluzivne fotografije

Goga Sekulić i Uroš Domanović: Tajno venčanje u Švajcarskoj

Stars -

Pevačica Goga Sekulić i njen verenik, sportista Uroš Domanović, nakon pola godine emotivne veze, izgovorili su sudbonosno da na intimnoj ceremoniji na obali Ciriškog jezera u društvu kumova i svojih najbližih

Popularna pevačica Goga Sekulić (39) i njen petnaest godina mlađi partner, profesionalni sportista Uroš Domanović, početkom leta uplovili su u romansu koja se ubrzo razvila u poželjnom smeru i prešla na viši nivo. Iako mnogi ne veruju da postoji ljubav na prvi pogled, pripisujući taj mit romantičnim filmovima, ovaj par uverio je sve u suprotno.

Naime, nakon što se početkom jeseni verila sa Urošem, kako Story saznaje, atraktivna Crnogorka 20. decembra izgovorila je sudbonosno da po drugi put. Supružnici nisu želeli medijsku pompu oko svog venčanja, pa su bračne zavete izgovorili pred svega desetak zvanica, članovima porodice i kumovima. Svedoci na venčanju Gogi i Urošu bili su njihovi prijatelji, istaknuti švajcarski biznismeni srpskog porekla, dok je svečana ceremonija održana u luksuznom restoranu na Ciriškom jezeru koje je omiljena destinacija tamošnjih bogataša.

Mlada je nosila elegantnu belu haljinu s karnerima dok je mladoženja odabrao klasičnu belu košulju i pantalone srebrnosive nijanse. Burme su izrađene prema nacrtu mladenaca, a umesto bidermajera, Goga je imala crvenu ružu koja simbolizuje strasnu ljubav.

- On, ja, kumovi i prsten... To je ono što je najbliže našim željama – otkrila je Goga ranije u ekskluzivnom intervjuu za Story i tom prilikom dodala da je njena porodica već upoznala Uroša, kao i da su svi veoma zadovoljni njenim odabirom partnera.

Kompletan tekst pročitajte sprecijalnom prazničnom izdanju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 30. decembra

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track