Sad i nekad: Prepoznajte domaće zvezde!

Naši estradni Transformersi 2

Sad i nekad: Prepoznajte domaće zvezde!

Stars -
Zvezde i njihovi lukovi, autfitovi i stajlinzi kroz vreme

Tako nekad beše.U prošlom broju Starsa dužnu pažnju posvetili smo lukovima, autfitovima i stajlinzima nekih estradnih zvezda sa ovih prostora. Videli smo kako su nekad (prilično davno) izgledali Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Jelena Karleuša, Šaban Šaulić i Ljuba Aličić. I rešili smo da se tu ne zaustavimo. Zato vam sada pružamo na uvid fotke još nekih estradnjaka, snimljene onomad davno, davno... Baš davno.Indira RadićKada bi mogla, Indira bi ovu fotku najradije proždrnula! Ali ne može. Fotka je tu. A i Indirina originalna frizura „ja sam mlada ko jutarnja rosa, na glavi mi je ućebana kosa“.

Lepa LukićOd izvora dva putića, kojim li je krenula Lepa? Pa lepim putićem, naravno. Bez udarnih rupa, istrošenog asfalta i radova na putu. Dok se sunce nehajno provlači kroz krošnju, gledam Lepu i njenu fensi nošnju!

Goca BožinovskaNajmodernija frizura „gurala sam prste u šteker“, siledžijka sa egzotičnim printom i pogled uprt u svetlu budućnost - tako je nekad izgledala Goca Božinovska.

Romana PanićKo je ovaj simpatični momčić kome je pala kanta žute farbe na glavu? Džastin Timberlejk? Džastin Biber (s blajhanom kosom)? Džastin So i biber? Ma jok, to je nesuđena kiparska snajka Romana.

Miloš BojanićKosica mu igra, vrti se kao čigra... Da, to je on, Miloš Braćala Bojanić! I zurka mu je braćala, kod frizera nije svraćala!

Danijela VranićDanijela: Ogledalce, ogledalce, reci ko sam ja?Ogledalce: Eeee... Ne’am pojma!Danijela: Kako, bre, nemaš pojma?! To sam ja, Danijela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track