(KURIR TV) Džaja Amadeus: Krstić je izvanredan poklon čitaocima!

Stars -

Bojan Tasić Džaja, pevač grupe Amadeus bend, među onim čitaocima je koji su požurili da kupe Kurir uz koji su dobili poklon krstić osveštan u Hramu Svetog Save.

- Ovo je izvanredan poklon, baš vam hvala. Ja redovno čitam Kurir, imam vašu aplikaciju, ali pošto smo često u inostranstvu onda kupujem novine jer tamo nemam interneta. Božić ću proslaviti porodično, preko dana ću biti kod kuće, ali ćemo i za Badnji dan i za Božić imati svirke. Samo nek se tako nastavi, meni je prethodna godina bila dobra. Nadam se da će i ova biti barem takva, ja sam skroman - kaže Džaja.

Popularni muzičar objašnjava koga je Amadeus bend obradovao za Novu godinu.

- Hvala što primećujete naš humanitarni rad. Mi smo deo honorara od Novogodišnjeg nastupa donirali bolnici iz Užica i jednoj devojci po imenu Doris kojoj su neophodna sredstva za rampu za invalidska kolica. Mi smo održali preko 150 humanitarnih koncerata, a tako će biti i ubuduće jer se osećamo mnogo bolje kada učinimo ovakvo dobro delo - poručuje pevač Amadeus benda.

Kurir, najuticajniji dnevni list na Balkanu, uoči Badnjeg dana, danas poklanja krstić osveštan u kripti Hrama Svetog Save, najveće pravoslavne bogomolje na svetu, uz blagoslov vladike Arsenija.

Već sutra, u petak 6. januara na Badnji dan, u našem dvobroju na 64 strane, kojim ćemo obeležiti rođenje Hristovo, Kurir će vam darivati ikonu Majke Božje iz Vitlejema, jednu od najređih i najcenjenijih u Srbiji, takođe osveštanu u najvećoj pravoslavnoj bogomolji, Hramu Svetog Save.

Neka vam je blagoslovena 2017. godina.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja