UŽIVAJU NA KOPAONIKU: Cecina deca provode se po kafanama

Kafana je moja sudbina

UŽIVAJU NA KOPAONIKU: Cecina deca provode se po kafanama

Stars -

Ako je suditi po narodnim verovanjima da ćeš cele godine raditi ono što radiš za Božić, Cecinoj deci će 2017. biti vesela

Anastasija i Veljko božićno veče proveli s društvom u jednom baru na Kopaoniku, gde su sve vreme igrali i nazdravljali za srećnu i uspešnu 2017. godinu.Anastasija i Veljko Ražnatović uživaju na Kopaoniku, manje u skijanju, a više u provodu po kafanama.Njima se često pridruži i mama Ceca, koja je 1. januara stigla kod dece na planinu, ali su božićno veče ipak proveli sa svojim društvom. Ako je suditi po narodnim verovanjima da ćeš cele godine raditi ono što radiš za Božić, Cecinoj deci će 2017. biti vesela.

U kafanu je s drugaricama prvo stigla Anastasija. Naručila je bocu belog vina i nazdravila za srećne praznike. Pevušila je, a onda je i ustala i zaigrala. I dok je đuskala, telefon nije ispuštala iz ruke. Kuckala je poruke, pričala s nekim, a najviše se posvetila svojim selfi fotografijama koje je kačila na Instagram.Nešto kasnije pridružio joj se i Veljko. Ali bez devojke, manekenke Ane Cakić, od koje se prethodnih dana nije odvajao. Cecin sin poručio je piće i odmah počeo da se veseli. Za razliku od njegovih vršnjaka, Ražnatović se zadržao samo na jednoj čašici. Ređali su se kafanski hitovi, a Veljka je posebno pogodila pesma njegove majke „Kad bi bio ranjen“, koju mu je otpevao pevač Dejan Lazović.Anastasija je oko dva sata iza ponoći otišla u apartman, a Veljko je među poslednjim gostima napustio lokal. On je maltene do jutra slavio Božić.

Bonus video

Cecina ćerka zapevala Gastozovu pesmu, KIDA kako zvuči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track