MAJA VOLK: Našla sam dečka posle 8 godina celibata!
Foto: Dragana Udovičić

Tražila momka na internetu

MAJA VOLK: Našla sam dečka posle 8 godina celibata!

Stars -

Na onlajn dejtingu upoznala sam Grka i on me je pozvao u Atinu. Deca su me zaustavila na vratima i rekla: „Ideš kod neproverenog čoveka!“ Odgovorila sam: „Pa proveriću ga.“ Bilo mi je mnogo lepo.

Maja Volk (57) napokon je našla dečka. Književnica je odlučila da posle osam godina apstinencije nađe partnera, i to preko interneta. Na sajtu za upoznavanje počela je da se dopisuje s jednim Grkom, koga je ubrzo posetila u Atini.- Šesnaest godina sam bila u braku, 12 godina je prošlo otkako sam se razvela. Imam troje dece, kojima sam bila maksimalno posvećena. Osam godina sam bila u dobrovoljnom celibatu, vrlo srećna i zadovoljna. Sve do nedavnog putovanja u Peru, pre dva meseca. Tamo sam se popela na visinu od 5.200 metara i bila srećna što sam uopšte živa. Onda sam sebi rekla: „Pa dobro, što se ti sada ne otvoriš, što si toliko dosadna?“ - ispričala je Maja i dodala:- I onda krenem na onlajn dejting, tamo nađem jednog Grka i on me pozove u Atinu. Ja momentalno krenem, deca me zaustave na vratima, kažu: „Ideš kod neproverenog čoveka“! Ja njima odgovorim: „Pa proveriću ga, nikakav problem nije.“ I odem. Bilo je mnogo lepo, toliko mogu da vam kažem - ispričala je u emisiji „Ja to tako“.Kada smo je pozvali da nam otkrije ime muškarca koji je osvojio njeno srce, Volkova je ostala pri stavu da je još rano za to, ali nam je ipak rekla šta planira da uradi u skorije vreme.- Mogu samo da vam kažem da planiram da se preselim u Grčku! - rekla nam je Maja.I. E.

BONUS VIDEO

Šta Maja Volk preporučuje za ishranu...

Šta joj zima možeSKLEKOVI NA - 10Maja ne odustaje od fizičke aktivnosti ni na debelom minusu - na livadi radi sklekove.- Kako se zagrejati na minus deset?! - napisala je pored snimka koji je objavila na društvenim mrežama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track