Slavlje

(KURIR TV, FOTO) LUMPOVANJE ZA DOČEK NOVE GODINE: Estrada podgrejala Beograđane

Stars -

Brojni pevači noćas su uveselili pola Beograda, bez obzira na lošu vremensku prognozu. Ekipa Kurira je, kao i uvek, patrolirala po noćnim klubovima i kafanama, gde je zabeležila najzanimljivije situacije.

Prvo smo zapucali na svirku Leksington benda, koji je u krcatom lokalu pred ponoć počeo sa hitovima. U ogromnoj gužvi provodila se glumica Kalina Kovačević sa društvom koja je na glas pevala sve pesme poznatog sastava od početka do kraja.

Milica Pavlović je u diskoteci napravila toplotni udar!

Pored njenog seksi izgleda u prekratkoj haljini, pevačica je imala zavodljive koreografije, uspomoć kojih je privlačila pažnju svih muškaraca u klubu. Iz vip loža posmatrali su je fudbaleri Filip Kasalica i Vladimir Volkov, koji su se veselili za sve pare.

S druge strane, doček Nove godine u Beogradu obeležila je jedna nezgoda kada su se sudarila dva zemunska splava, u kojoj nije bilo povređenih. Peđi Medenici otkazana je tezga u poslednji čas jer je led udario u splav, koji se otkačio i udario u susedni. Folker je sa kolegnicom Andreanom Čekić, kojoj je takođe otkazana svirka u Kruševcu, otišao na nastup Katarine Grujić u jednu kafanu, gde su se provodili do jutra.

S obzirom na to da je Kaća pre ponoći dobro podgrejala atmosferu, njene kolege dobro su joj došle da je malo odmene kako bi ona popila piće sa drugaricama.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track