Suzana Perić: Tifani je moj najveći poklon
Foto: Damir Dervišagić

PRAZNICI NA PLANINI

Suzana Perić: Tifani je moj najveći poklon

Stars -

Modna kreatorka prepustila se i ove godine čarima Kopaonika u društvu dragih ljudi, a dok uživa u zimskim sportovima, objašnjava kako je provela Badnje veče i Božić, kuda će putovati u narednom periodu, kao i šta za nju predstavlja neizmerljivu sreću

Nakon što je s nekoliko bliskih prijateljica i ćerkom Tifani (12) Novu godinu dočekala u Beogradu, poznata kreatorka Suzana Perić (44) odlučila je da se dan kasnije sa svojom naslednicom zaputi na snežni Kopaonik i tamo obeleži božićne praznike. S obzirom na to da su Badnje veče proslavile u hotelu, nije bilo prilike da se prave posne đakonije, ali ona i njena dobra drugarica organizovale su divnu večeru, a zatim prisustvovale paljenju badnjaka na Konacima.

- Novu godinu provela sam s dečicom iz Tifaninog razreda i mojom drugaricom Snežanom Dakić, kao i njenom ćerkicom Laurom. A s obzirom na to da su moji roditelji kao i sestra otputovali, odlučile smo da i najveći pravoslavni praznik provedemo u njihovom društvu. Bio je to baš lep božićni dan tokom kojeg smo svi međusobno delili ljubav – kroz osmeh priča Suzana.

Kompletan intervju pročitajte u novom, 591. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 13. januara

Piše: Suzana Jančić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track