(ANKETA) GLASAJTE JER VI ODLUČUJETE: Ko je najintrigantnija učesnica Parova?
Foto: Printskrin

Izbor je vaš

(ANKETA) GLASAJTE JER VI ODLUČUJETE: Ko je najintrigantnija učesnica Parova?

Stars -

Rijaliti "Parovi" pun je intrigantnih ličnosti i još intrigantnijih priča iz njihovog života, ali ko je najjači?

Ovom prilikom vi birate! Pred vama su 4 ženske takmičarke a vašim glasanjem odlučićemo koja od njih je najintrigantnija!

Aleksandra Subotić

Devojka o kojoj neprestano bruji vila "Parovi". Ćerka je Ljube Pantović koja je takođe učestvovala u raznim rijaliti programima. Dok je njena majka bila u jednom rijalitiju, Aleksandra je ostala trudna sa njenim dečkom, Aleksandrom Čabarkapićem. Rodila mu je dete, on je završio u zatvoru a kaže da je u rijaliti ušla kako bi svojoj devojčici obezbedila bolju budućnost.

Tijana Ajfon

Starleta koja je više puta svojim biserima pokazala koliko je inteligentna. Optuživali su je za razne kombinacije sa političarima, zbog čega je, navodno, dobijala i žestoke pretnje.

Dalila Moreno

Dalila je već drugu sezonu u ovom rijalitiju, a ostala je upamćena po ljubavi sa Mladenom. Oni su se nakon izlaska iz prethodne sezone verili, ali je brzo došlo do pucanja njihove ljubavi. Dalila je do sada pokazala da ima vrlo kratak fitilj pa se često od nje mogu čuti uvrede ali i videti razni fizički sukobi.

Slađana Petrušić

Slađa je hrvatica koja je, takođe, drugi put u ovom rijalitiju. Ona je svoju netrpeljivost pokazala više puta, fizičkim obračunima sa drugim takmičarima zbog čega je nekoliko puta bila izbačena iz rijalitija. Međutim, svaki put kada bi se vratila, napravila bi još neki skandal. U ovoj sezoni je odlučila da se to neće dešavati, te da je došla da pobedi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track