ANA BEKUTA TEŠKO PODNELA RAZDVOJENOST: Jedva sam čekala da vidim mog Milutina
Foto: Marina Lopičić

Nakon mesec dana

ANA BEKUTA TEŠKO PODNELA RAZDVOJENOST: Jedva sam čekala da vidim mog Milutina

Stars -

Ana Bekuta je mesec dana bila na turneji u Australiji a čim je sletela na aerodrom potrčala je u zagrljaj svoje velike ljubavi, Milutina Mrkonjića.

Naime, pevačica je na aerodrom sletela u 5:30, a iako je bilo rano jutro, njenom izabraniku to nije bio problem. Pored Mrke, pevačicu su sačekali i sin Igor, kao i unuci Sonja i Branko.

Dok su unuci odmah prihvatili babina tri kofera, Milutin je prišao i čvrsto zagrlio Anu. Očigledno je bilo koliko su se uželeli jedno drugog jer nisu prestajali da se grle i ljube. Mrka je, poput pravog džentlmena, na aerodrom doneo Ani kaput kako se ne bi smrzla na minusu, pošto je ona sve tople stvari ostavila kod kuće, jer je temperatura u Melburnu bila viša od 30 stepeni.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

"Dugo nisam bila u Australiji na turneji i klubovi u kojima sam pevala bili su dupke puni, što se može videti po video-snimcima koje postavljam na društvenim mrežama. Za svaki nastup se tražila karta više, čak sam vanredno održala nekoliko koncerta. Stigla sam malo i da obiđem sve one gradove koje prethodnih godina nisam uspela, ali se mnogo toga izgradilo novog. Mnogo mi je nedostajala moja porodica i jedva sam čekala da prođe ovih mesec dana kako bih videla Milutina. Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam videla da me čeka na aerodormu, a da su zajedno sa njim moji unuci i sin. Srce mi je bilo puno", rekla je Ana.

(Alo/Lj.T.)

BONUS VIDEO :

ANA BEKUTA NIKAD SREĆNIJA: Krcat Centar Sava, ogromni aplauzi i širok osmeh. Pogledajte delić atmosfere!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track