EMOTIVNO: Šaban peva, a ćerke ga ljube!
Foto: Privatna Arhiva

Kod Šaulića slavlje do zore

EMOTIVNO: Šaban peva, a ćerke ga ljube!

Stars -

Dok je izvodio hit „Devojčice moja“, Sanela i Ilda se raznežile, a njihova majka Gordana zaigrala je uz „Pastiricu“, koju je za nju otpevao Dragi Domić

Šaban Šaulić proslavio je u petak krsnu slavu Svetog Jovana, a najemotivnije je bilo kad se latio mikrofona, a ćerke Sanela i Ilda ga opkolile, grlile i ljubile.Kralj narodne muzike je celo veče bio u odličnom raspoloženju, a sve vreme je, kao pravi domaćin, pazio da gostima ne zafali pića i hrane.

Vesela... Goca Šaulić u sevdahu
Vesela... Goca Šaulić u sevdahu

Dobar domaćin

Šaban je išao od gosta do gosta i sa svakim razgovarao, a onda su prisutni tražili da otpeva neke od njegovih najvećih hitova. Poseban trenutak bio je kad je Šaban zapevao baladu „Devojčice moja“, a njegove ćerke Ilda i Sanela ga grlile, ljubile, čak i zaplakale. Nakon toga mikrofon je preuzeo Dragi Domić, koji je bio zadužen za muziku. Otpevao je omiljenu pesmu pevačeve supruge Goce, koja je na slavlju bila najveselija.- Evo jedna pesma samo za Gocu - rekao je Dragi i zapevao „Pastiricu“, a Šabanova žena je pala u sevdah i nije skidala osmeh s lica.Igrala sa SanelomOdmah joj je prišla Sanela i njih dve su igrale i pevale do kraja večeri.

Ceca posle Šabana otišla kod Žike JakšićaDRUŽENJE S BRENOM I SNEŽANOMNa Šaulićevom slavlju bila je i Svetlana Ceca Ražnatović, a posle nekoliko sati veselja na Dedinju, folkerka je otišla na Bežanijsku kosu, kod Žike Jakšića i njegove supruge Dajane, koji su takođe slavili.Kod producenta „Granda“ najveću pažnju su, pored Cece, privukle Lepa Brena i Snežana Đurišić. Tri dame domaće estrade našle su se na jednom mestu, a Snežana je želela da ovaj momenat ovekoveči fotografijom, koju je odmah postavila na Instagram.

Bonus video
J. C. C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja