Najnovije vesti

KRISTIJAN IZ ZATVORA OPLEO PO ALEKSANDRI SUBOTIĆ: Ostavila je dete i došla u RIJALITI DA SE BRUKA!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Španska serija nema kraja

KRISTIJAN IZ ZATVORA OPLEO PO ALEKSANDRI SUBOTIĆ: Ostavila je dete i došla u RIJALITI DA SE BRUKA!

Stars

Kristijan Golubović javio se iz zatvora, gde izdržava zatvorsku kaznu zbog dilovanja droge. On se uključio u Parove kako bi odgovorio na prozivke Aleksandra Čabrakape i Aleksandre Subotić.

Nakon uključenja Čabrakape oglasio i Golubović koji je je odmah osudio Aleksandru Subotić jer je ostavila dete i ušla u rijaliti. On je naveo da se Subotićeva ugledala na svoju majku Ljubu Pantović koja je bila učesnica Farme.

 

"Ugledajući se na onu babu napušta dete i dolazi na brukanje u rijaliti programu. Da nije pokušala da se opere od laži nikome ne bi bila zanimljiva. Kilo šminke i napumpana usta koja non stop pući nisu dovoljne. U stvari odličan je primer da javnost vidi kakva ne treba da bude devojka u njenim godinama.

 

Eto vam primer kada nju usred rijalitija drnda đetić Mladen i to njegova kvazi devojka Teodora sluša, kao i stotine hiljada gledalaca a onda kontradiktarno Teodora izvrće priču a ta mala laže kao pas. Ali još samo Mladen da se pojavi i da nas kao ovaj u.rani Čaba ubedi da smo slepi i glupi. Da ja nisam izazvan Krunićkinim i Aleksandrinim lažima ne bih imao razloga da pominjem ikoga tu. Svi oni imaju razloge da me hejtuju jer sam izneo jedinu i pravi istinu", rekao je Kristijan.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...