ČABARKAPINA ŽENA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Moja deca mrze Aleksandrinu ćerku!
Foto: Kurir Arhiva

Nova epizoda

ČABARKAPINA ŽENA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Moja deca mrze Aleksandrinu ćerku!

Stars -

Klaudija Čabarkapa, supruga Aleksandra Čabarkape, ne može više da ćuti! Nakon tri godine zatvaranja u kuću zbog sramote koju je doživela zbog ćerke Ljube Pantović i učesnice „Parova“ Aleksandre Subotić, odlučila je da konačno otvori Pandorinu kutiju i javno iznese neke činjenice.

Žena žestokog momka iz Kaluđerice, koji je trenutno na izdržavanju zatvorske kazne, za Kurir Stars kaže da njeno četvoro dece Stefan (12), Milan (11), Elena (9) i Dimitrije (3) često sretnu bivšu ljubavnicu njihovog oca, koju ne žele da vide.

- Sa svojom decom imam otvoren odnos i upućeni su u celu priču. Nije im svejedno, boli ih sve to. Imam duge razgovore s njima. Sramota ih je od te devojke jer su kao mali svašta proživljavali zbog nje. Često je viđaju po Kaluđerici, pa kad dođu kući, kažu mi: „Videli smo danas onu prostakušu“ - kaže Klaudija i nastavlja:- Samo oni znaju kroz šta su sve prošli kad su se zatvarali u kuću. Plašili su se da odu u školu jer su ih drugari prozivali, pa čak i u prodavnicu nisu smeli da idu - navodi Klaudija i ističe da njeni mališani ne žele nikakav kontakt s Aleksandrinom trogodišnjom ćerkom Magdalenom, koja im je, prema njenim rečima, sestra po ocu.- To dete mrze, ne prihvataju ga. Mi još ne znamo da li je mala Sašina ćerka, pa čak i da se to dokaže, moja deca nju ne žele da vide jer je njena majka pokušala da im uništi porodicu. Ni klincima nije jasno kako je jedna devojka uopšte sebi mogla da dozvoli da ulazi u ljubavnu kombinaciju s oženjenim čovekom koji je tada imao troje dece, a četvrto mu je bilo na putu - kaže Čabarkapina supruga, koja će za nekoliko dana s njim venčati u crkvi u zatvoru.

UznemiravanjeKARAĐORĐA ZBOG PRETNJI PRIJAVILA POLICIJIKako saznajemo, Klaudija je Aleksandrinog oca Karađorđa Subotića prijavila policiji pod optužbom da joj je pretio u pošti u Kaluđerici i da ju je uznemiravao pozivima na fiksni telefon. Znajući da je godinama robijao zbog mutnih poslova, ona ga je zbog straha odmah prijavila nadležnim organima. Otišla je u policijsku stanicu i dala izjavu. Posle toga s njim više nije imala problema.- Zaista ne bih o tome. On je to radio zbog mog muža jer nisu u dobrim odnosima, ne zbog mene - rekla je Klaudija.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track