Rekao „da“ iza rešetaka

(FOTO) EKSKLUZIVNO ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Pogledajte fotografije sa venčanja!

Stars -

Rijaliti sapunica Čabarkapa-Subotić nastavljena je iza rešetaka! Aleksandar Čabarkapa oženio se u zatvoru, što je označilo novi obrt u njegovom ljubavnom trouglu...

Rijaliti sapunica Čabarkapa-Subotić dobila je veliki obrt! Iako javno podržava bivšu devojku Aleksandru Subotić, s kojom ima trogodišnju ćerku, Aleksandar Čabarkapa se juče u zatvoru oženio Klaudijom!

Ovaj žestok momak iz Kaluđerice se u Centralnom zatvoru, u kapeli Vaskrsenja Hristovog, pred bogom zakleo na večnu ljubav ženi s kojom ima četvoro dece. Venčanju su prisustvovali njihovi naslednici, kumovi i prijatelji. Paparaco Kurira juče je u 14.45, samo 15 minuta pred venčanje, uslikao Klaudiju sa decom i majkom ispred zatvora. Skockana od glave do pete, u elegantnoj haljini i s bidermajerom u ruci, nestrpljivo je čekala ulazak u zatvor. Kao i mnoge mlade, i Klaudija je imala veliku tremu, iako se još pre 13 godina venčala sa Čabarkapom u opštini.

- Moramo da požurimo, pop i Aleksandar nas čekaju - panično je rekla svojoj majci.Kako saznajemo od našeg izvora iz CZ, Aleksandar je plakao na venčanju!

- Čabarkapa nije krio suze radosnice, a Klaudija mu je kroz šalu rekla: „Što si se zezao, zezao si se, sad si samo moj.“ Ona mu se pravdala da nije želela venčanicu zbog uslova pod kojima se zaklinju pred bogom. Pop je došao tačno u 15 sati i venčao ih, a zatim su usledile čestitke od prisutnih - rekao je naš izvor i dodao da ni u jednom trenutku nisu pomenuli „Parove“ niti njegovu aferu s Aleksandrom.

Posle 45 minuta izašli su iz zatvora. Svi osim Aleksandra, naravno. Na samom izlazu prišli smo Klaudiji kako bismo joj čestitali.- Hvala. Zaista ne bih ništa komentarisala, sve je očigledno - kratko je rekla novopečena mlada, koja se sa svatovima uputila ka jednom restoranu u Kaluđerici da proslavi venčanje kako dolikuje, dok je Čabarkapa iza rešetaka počastio cimere hranom i pićem.

Aleksandra SubotićPOSLEDNJI SEKS PRE TRI I PO GODINEAleksandra Subotić požalila se u „Parovima“ da dugo nije bila intimna s muškarcem.- Poslednji seks imala sam pre tri i po godine - rekla je Aleksandra, aludirajući na to da nije imala odnos ni sa jednim muškarcem posle Čabarkape, s kojim ima ćerku.

POKLON DODATAK ZA PENZIONERE

DANAS U KURIRU: Moja penzija

U današnjem broju poklon dodatka Moja penzija pročitajte zašto naša poznata glumica Svetlana Bojković smatra da su penzioneri u Srbiji čarobnjaci, i kakav je njen stav po pitanju ljubavi u trećem dobu.

Otkrivamo gde možete da nađete vrlo povoljna putovanja, kako da napravite svoj Facebook profil kako biste našli stare poznanike, a čeka vas još mnogo zanimljivih informacija i poklona!

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track