Suzana Perić: Tifani je moj najveći poklon
Foto: Damir Dervišagić

Uživanje na planini

Suzana Perić: Tifani je moj najveći poklon

Stars -

Modna kreatorka Suzana Perić prepustila se i ove godine čarima Kopaonika u društvu dragih ljudi, a dok uživa u zimskim sportovima, objašnjava kako je provela praznike, kuda će putovati u narednom periodu, kao i šta za nju predstavlja neizmerljivu sreću.

Nakon što je s nekoliko bliskih prijateljica i ćerkom Tifani (12) Novu godinu dočekala u Beogradu, kreatorka Suzana Perić (44) odlučila je da se dan kasnije sa svojom naslednicom zaputi na snežni Kopaonik i tamo obeleži božićne praznike.

S obzirom na to da su Badnje veče proslavile u hotelu, nije bilo prilike da se prave posne đakonije, ali ona i njena dobra drugarica organizovale su divnu večeru, a zatim prisustvovale paljenju badnjaka u Konacima.

"Novu godinu provela sam s dečicom iz Tifaninog razreda i mojom drugaricom Snežanom Dakić, kao i njenom ćerkicom Laurom. A s obzirom na to da su moji roditelji kao i sestra otputovali, odlučile smo da i najradosniji pravoslavni praznik provedemo u njihovom društvu. Bio je to baš lep božićni dan tokom kojeg smo svi međusobno delili ljubav", kroz osmeh priča Suzana.

Modna kreatorka i njena ćerka odlučile su da ove godine zaobiđu velike materijalne poklone, ali ipak priznaju da su zadovoljne darovima koje im je doneo Deda Mraz. Reč je o velikoj količini razumevanja, ljubavi i mira koji bi volele da ih prate i u 2017. godini.

"Tifani je dobila sve što je želela mada je ona skromna devojčica. Što se mene tiče, moj najveći poklon jeste ona sama. Obožavam periode kada je na raspustu, tada gledam da joj posvetim sve svoje vreme. Najlepša su zajednička buđenja, šetnje oko Konaka, plivanje", s ponosom objašnjava Suzana koja ističe da su dvadeset četiri sata provedena sa ćerkicom za nju najveći dar. Iako je tokom njihovog zimovanja temperatura padala i do -20 stepeni Celzijusa, njih dve nisu odolele zimskim sportovima.

"Svoje raspuste provodila sam na Jahorini, tako da obožavam zimovanje i drago mi je što sam tu svoju strast uspela da prenesem Tifani. Ona u hotel ulazi jedino kada kugla ili želi da ide na bazen. Hladno vreme ne sprečava je da na ski-stazi provede bukvalno ceo dan", objašnjava Suzana, koja važi za jednu od naših najangažovanijih kreatorki, a u prilog tome ide i činjenica da već sada ima organizovan ceo raspored za 2017. godinu.Krajem februara održaću veliku reviju na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, tako da moj tim i ja radimo punom parom."

Kada je reč o planovima u privatnom životu, Suzana je odlučila da u martu poseti još jednu zimsku destinaciju, a nakon toga ispuni ćerki želju i odvede je u Dubai. Njih dve dugo sanjaju o plažama Šri Lanke, tako da nije isključeno da će posle vrelog Dubaija posetiti i to daleko ostrvo. Ova harizmatična dama otkriva da na emotivnom planu nema ničeg novog, ali da je ipak spremna za pravu ljubav.Ako treba da se desi, ljubav će se desiti. Najbitnije je da sam se očistila od svega što se ranije zbivalo", zaključuje Suzana.VIDEO: STORY LIČNO: Suzana Perić - Radi Manojlović hitno treba stilistaPiše: Suzana JančićIzvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Odlučila da kaže SVE: Aleksandra Prijović otvoreno o izazovima i planovima za budućnost (FOTO)Mršavija nego PRE trudnoće: Evo zašto ne prestaje da se priča o kilaži Ivane Pavković (FOTO)Ne ometa je ni ogroman stomačić, ni činjenica da je u DEVETOM mesecu: Ena Popov poslednje trudničke dane provodi po ukusu svake dame (FOTO)Soda bikarbona kao lek protiv prehlade: Pobedite grip u samo 3 korakaKonačno otkrila surovu istinu: Helena Topalović progovorila o estetskim operacijama (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track