(VIDEO) ACA LUKAS POMERA GRANICE: Spremite se za NAJLUĐU ŽURKU! Pevač pripremio OGROMNA iznenađenja!
Foto: Promo

29. april

(VIDEO) ACA LUKAS POMERA GRANICE: Spremite se za NAJLUĐU ŽURKU! Pevač pripremio OGROMNA iznenađenja!

Stars -

Početak Lukasove regionalne koncertne turneje zakazan za 29. april u Areni. Čovek za koga sa razlogom kažu da pravi najveće i najluđe žurke u regionu ponovo priprema spektakl za svoju vernu publiku.

​Poznato je da je upravo Aca Lukas izvođač koji je najviše puta do sada napunio Beogradsku Arenu, a samim tim to predstavlja i regionalni rekord kada su u pitanju koncerti u arenama. ​

​Tako i ove godine, v​eliki solistički koncert zakazan je za 29. april u ​Beogradskoj Kombank areni. Iako je, po tradiciji, žurka bila najavljena za 3. novembar, zbog novog albuma koji je u pripremi ali i promene organizatora, koncert je pomeren za ​upravo 29. april​. kada i zvanično počinje Lukasova regionalna turneja.

​Lukas će bez sumnje​ svojim fanovima prirediti nezaboravno veče ​i spektakl koji pomera sve granice do sada. ​Jedna od n​ovina i uvod u sve ono što će posetioci u Areni imati prilike da vide i čuju je remiks Acinog ​mega-​hita "Voliš li me" koji od danas možete premijerno videti na Lukasovom youtube kanalu.​ Ovaj remiks rezultat je velikog konkursa koji je Acin produkcijski tim organizovao, a za njega su zaslužni Austrijski Dj tim našeg porekla, Dj SNS i DJ Kajno. Od preko 50 poslatih remiksa iz celog sveta, upravo ovaj DJ tim staviće svoj potpis ispod remiksa pesme koja je osvojila srca svih ljubitelja domaće muzike.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Ovaj remix samo je prvo iznenađenje, a svakog sledeceg 29. u mesecu, mozemo očekivati nova iznenađenja u vidu novih pesama, pa sve do onog finalnog, koncerta u Areni gde se priprema prvo živo preslušavanje čitavog ​novog ​albuma. ​Produkcijska kuća ​Skymusic ​koja stoji iza ovog koncerta ​zagonetno najavljuje brojna​ muzička i scenska​ iznenađenja sa jednim od ​naših ​najpopularnijih pevača današnjice, tako da će svi koji 29. aprila budu bili ispred najmodernije bine u Areni, moći da vide i čuju nešto sasvim drugačije​​.

Pored novih pesama publika će uživati i u neprolaznim Lukasovim hitovima, a kako tradicija nalaže pripremite se ​za najvecu žurku na Balkanu !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track