(FOTO) NJIHOVI DEKOLTEI ĆE VAS RASPAMETITI: Top lista pevačica sa najboljim grudima
Foto: Printskrin

Mega giga

(FOTO) NJIHOVI DEKOLTEI ĆE VAS RASPAMETITI: Top lista pevačica sa najboljim grudima

Stars -

Na domaćoj javnoj sceni postoji pregršt atraktivnih pevačica čiji nam dekoltei posebno upadaju u oči. Predstavljamo vam top listu pet pevačica koje su svojim bujnim poprsjem privukle pažnju u proteklom periodu.

Jelena Karleuša

(VIDEO) KARLEUŠA USRED STUDIJA DIGLA SUKNJU: Šerifovićka se sagla i OSTALA U ŠOKU kada je videla...

I dok su silikoni bili tabu tema u našoj zemlji, Mala od skandala se nije ustručavala da prizna da je ugradila implante.Pevačica često ume da obraduje svoje fanove na društvenim mrežama setom provokativnih fotografija, na koje retko ko ostane ravnodušan. Inače, Jecin dekolte bije glas da je opasan po zdravlje.

Dara Bubamara

(FOTO) DO PUPKA: Dara Bubamara se vratila u Pinkove zvezde sa NIKAD VEĆIM dekolteom!

Pevačica često mami uzdahe i poglede suprotnog pola, naročito zbog dekoltea koji je nemoguće ne primetiti.Dara je često u "Pinkovim zvezdama" dolazila bez brusa ili sa veoma dubokim izrezom, a inače je poznata po tome da se ne libi da pokaže svoje silikone gde god stigne.

Ceca Ražnatović

Folk diva je prva pevačica na našim prostorima koja je priznala da je imala estetske zahvate uvećanja grudi. Nekoliko godina kasnije, pevačica ih je uvećala za još jedan broj, a prošle godine je priznala da ih je nedavno smanjila zbog zdravstvenih problema. U svakom slučaju, popularna folkerka gde god se pojavi, i dalje pleni bujnim poprsjem.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac: Odavno sam shvatila da je svrha mog postojanja da usrećujem druge

Ni Bekvalčeva ne krije da su je hirurške intervencije na grudima učinile srećnijom i zadovoljnijom. Pevačica često ume da svojim modnim kombinacijama natera ne samo muškarce, već i žene da gledaju u njeno bujno poprsje kojim potpuno opravdava nadimak Novosadska Barbika.

Milica Pavlović

Zvezda Granda može jedina da se pohvali titulom prirodne na ovoj listi. Pevačica je nedavno dospela i u strane tabloide zahvaljujući izazovnom dekolteu. Spekulacije o tome da je ugradila silikone, Zvezda Granda je ugasila izjavom da je samo nabacila višak kilograma.

"Dok sam radila album, jela sam sve što sam stigla tako da sam nabacila par kilograma. Sreća moja pa je taj višak otišao baš tamo gde treba" rekla je Milica za Kurir.J.C. Stuparušić

(FOTO) IMAO JE TU ČAST: Najpoželjniji DEKOLTE zagrlio je OVAJ PEVAČ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja