GASTOZ U PROBLEMU: Jedva podigao pare sa računa pokojne majke!
Foto: Printskrin

Mukotrpna procedura

GASTOZ U PROBLEMU: Jedva podigao pare sa računa pokojne majke!

Stars -

Nakon smrti majke novac je bio zamrznut u banci u Francuskoj, pa je Marinković morao da prođe mukotrpne procedure kako bi mogao da podigne samo deo novca.

Kako je sam ispričao u avgustu prošle godine, rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz uplatio je 40.000 evra na račun svoje sada pokojne majke Goce, bez čijeg odobrenja nije mogao da podigne ni cent.

Nakon njene smrti, celokupni iznos bio je zamrznut u banci u Francuskoj, pa je Gastoz morao da prođe mukotrpne procedure kako bi mogao da podigne samo deo novca. Kada je bio u Parizu otkazao je i stan u kojem je njegova majka živela.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Život mora da ide dalje i ne smem da stanem baš zbog moje mame! Bio sam u Parizu, otkazao stan, i mnogo sam zahvalan prijateljima iz Pariza koji su mi pomogli. Bilo je mnogo stvari u stanu koje sam morao da iznesem, a nisam mogao da ih prebacim u Srbiju. Ulagali smo dosta u taj dom i onda je sve stalo. Kod prijatelja su sve stvari, pa kad god budem išao u Pariz, biću kod njih", priča Gastoz i dodaje:

"Što se tiče računa na kom su bile pare, to je račun moje mame, pa sam nakon njene smrti morao da prođem proceduru koju svi prolaze. Deo para je odblokiran, a drugi deo će biti nakon izvesnog vremena. Malo teže sve to ide jer je račun u francuskoj banci. I mnogo se pričalo o cifri koja je na tom računu, ali evo da vam kažem, nisam milioner, daleko od toga", rekao je Marinković.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track