ŠEŠELJ ODLEPIO ZA LOTO IKONOM: Ložim se na Suzi, a nisam gledao pornić!
Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

Zavodnik

ŠEŠELJ ODLEPIO ZA LOTO IKONOM: Ložim se na Suzi, a nisam gledao pornić!

Stars -

Predsednik Srpske radikalne stranke posle emisije na Pinku odvezao Mančićevu do njenog stana, a u njegovom automobilu započeli jedno lepo prijateljstvo

Suzana Mančić postala je nova simpatija Vojislava Šešelja! Loto devojka je nedavno u večernjim satima uhvaćena kako ulazi u automobil predsednika Srpske radikalne stranke, koji ju je sa snimanja emisije kod Lee Kiš odvezao u njen stan u centru grada.

Prvi susret... Suzana i Voja odlaze zajedno posle gostovanja na Pinku
Prvi susret... Suzana i Voja odlaze zajedno posle gostovanja na Pinku

Suzi i Vojvoda upoznali baš te večeri, u Pinkovom studiju. Voditeljka se dopala političaru na prvi pogled, a na njegovu inicijativu započeli su druženje u njegovim kolima. Šešelj je za Kurir potvrdio novo poznanstvo.- Suzanu sam tada prvi put video, nikada je u životu nisam sreo, da ne poverujete. Odvezao sam je do njene kuće u centru grada. Kavaljerski sam se postavio prema njoj. Prvo sam je pitao da li ima prevoz, a kad mi je rekla da nema, ponudio sam se da je povezem. Žena je baš prijatna. Nekada je važila za seks-bombu, a i sad je lepa, pametna, inteligentna, duhovita, zabavna, druželjubiva... - kaže doktor pravnih nauka za Kurir.

Na pitanje da li mu se dopadaju njeni kućni porno-snimci, političar je naglasio da ih nikada nije pogledao.- Ne, nemam pojma o tome. Stvarno - rekao je Šešelj, koji je izbegao da odgovori da li će ih možda pogledati sada, nakon upoznavanja s voditeljkom.- Ne bih o tim stvarima da razgovaram. Ja sam čovek starinskog kova i vrlo sam delikatan - rekao je političar, koga su sa Suzanom na parkingu Pink televizije snimile kamere „Paparaco lova“.Pozvali smo Mančićevu za komentar, ali odgovorila nam je da je u gužvi i da nema vremena za izjave.

LJUBOMORNA Vendi u neverici zbog VojvodeVoja nije lak! Suzana voli kožni mikrofonVesni Vukelić Vendi, s kojom je Šešelj nekad imao romansu, nije bilo pravo kad smo joj rekli joj kakve je komplimente uputio Suzani.- Šešelj kao inteligentan čovek zna ko se na šta pali, a ona je paljevina kad je lože za fizički izgled. To sve može da se podvede pod vrbovanje glasačkog tela, što je sasvim legalno jer nema boljeg mikrofona za širenje njegovog imena od Suzane Mančić. Jedino se plašim što je Suzana navikla da se oglašava na kožnom mikrofonu, a on nije lak i jeftin muškarac - izjavila je Vendi.I. E.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja