Najnovije vesti

TANJA SAVIĆ O NASILJU U BRAKU: Ako vas udari jednom, udariće OPET!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

TANJA SAVIĆ O NASILJU U BRAKU: Ako vas udari jednom, udariće OPET!

Stars

Pevačica Tanja Savić u braku je već šest godina sa Dušanom Jovančevićem, sa kojim ima dva sina Maksima i Đorđa.

Iako se često spekulisao da u njihovom braku postoje trzavice, Tanja i Dušan su opstali zajedno. Pevačica nikada nije imala problema sa nasiljem u porodici, koje oštro osuđuje.

"Uvek podržavam akcije protiv nasilja u porodici i uvek sam na strani žena. Mislim da ako vas muškarac udari jednom, udariće vas opet. To niko ne bi trpeo", rekla je ona.

(alo)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...