ZBOG ŠMRKANJA KOKAINA NEMAM ČULO MIRISA: Aca Lukas iskreno o mračnoj prošlosti!
Foto: Marina Lopičić

Otvoreno

ZBOG ŠMRKANJA KOKAINA NEMAM ČULO MIRISA: Aca Lukas iskreno o mračnoj prošlosti!

Stars -

Pevač Aleksandar Vuksanović, Aca Lukas, otkrio je da je bio zavisnik od droge, imao 30 kilograma manje nego sada, ali i da je konzumiranje narkotika ostavilo trajne posledice...

Aca Lukas otkrio je da je pre 20 godina, kada je bio kokainski zavisnik, imao svega 57 kilograma i da je jeo samo jednom u četiri dana! Folker je otkrio da je imao 30 kila manje nego sada.- Kad sam snimio „Pesmu od bola“, imao sam samo 57 kila. Zna se i zašto, da sad ne ulazim u te teške životne priče. Jeo sam jednom u četiri dana, malo sam spavao, vilenio itd. Stvarno sam izgledao kao indijanska baba. Imao sam jedan kič kaiš, koji još uvek čuvam i on je sav u rupama. Toliko sam bio mršav. Pogledaj me sad, ima me, ali ne izgledam debeo. Sad imam 84 kila - rekao je Lukas u „Ami Dži šouu“.Aca je priznao da mu nije bio problem da deci menja pelene jer zbog kokaina ne oseća nikakav miris!- Ja sam zbog svoje prošlosti, za koju svi znaju, bio zadužen da menjam deci pelene jer ne osećam nikakve mirise. Meni je čulo mirisa odavno nestalo. Pre nekoliko godina imao sam nastup u Crnoj Gori na kojem se desio požar. Sa mnom je tada bio i moj sin. Dok sam pevao na bini, vidim oko mene neki dim, ali ne osećam da smrdi guma. Mislio sam da su pustili onaj veštački dim u diskoteci. Onda je moj sin došao kod mene i rekao: „Beži, ćale, zar ne vidiš da je požar!“ Kad sam se okrenuo, iza mene je sve gorelo - ispričao je Aca.

Porok Zbog kocke imao velike probleme DUGOVAO SAM MILIONE, SAD SAMO 100.000 €!Lukas je priznao da i sada ima dugove, ali mnogo manje nego dok se kockao.- Dugujem jedno 100.000 evra. Ovog puta to nisu kockarski dugovi, već je posao u pitanju. U slučaju kocke, dugovi su bili mnogo veći. Bilo je i po milion - iskren je bio pevač.Na pitanje koliki mu je bio najveći honorar, Lukas je otkrio da je u pitanju suma koju većina njegovih kolega nikad nije videla:- Najviše sam zaradio od dočeka Nove godine u Čikagu, bilo je to 2001. Honorar mi je bio 140.000 dolara, to je bilo oko 260.000 maraka. To je bilo samo tad i nikad više.

Imao je 16 godinaPRVI SEKS TRAJAO NEKOLIKO SEKUNDIAca je otkrio da je prvi seks imao sa 16 godina i da ga se slabo seća jer je trajao svega nekoliko sekundi:- Trebalo je da se desi i desilo se, ali sledeći put je bilo sigurno duže, dve-tri sekunde do četiri!

Poklon dodatak Gurman

DANAS U KURIRU: Mafini za svaku priliku!

U današnjem poklon dodatku Gurman pronaći ćete najbolje recepte za slatke i slane mafine, minijaturne slatkiše, mediteranske kolačiće.

Pored toga, saznaćete sve o novoj akciji koju vam pripremaju Kurir i Delimano.

Ne propustite najbolju zbirku recepata i kulinarskih saveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track