Najnovije vesti

PROMOTER NOVOG MJUZIKLA: Nekad Silvana, danas Prija!
Foto: Damir Dervišagić

Brenina snajka promoter predstave

PROMOTER NOVOG MJUZIKLA: Nekad Silvana, danas Prija!

Stars

Aleksandra Prijović postala zaštitno lice novog mjuzikla Irfana Mensura u kojem će se slaviti kafana i atmosfera u tom prostoru specifičnom za naš narod

Aleksandra Prijović snimila je prošle nedelje spot za novu pesmu „Uspomene“, koja će biti noseća numera u pozorišnoj predstavi „Kafana Balkan“ pod rediteljskom palicom Irfana Mensura.

Ikona... Silvana Armenulić
Ikona... Silvana Armenulić

Trideset godina unazadOvaj mjuzikl će se baviti kafanom kao kulturološkim fenomenom specifičnim za naš narod, a gde je kafana, tu je i dobra pesma! Jedan od simbola kafanske atmosfere i emocija koje kidaju dušu svakako je folk ikona Silvana Armenulić. I baš takva će biti i Prijovićkina pesma koju je ekipa Kurira premijerno čula na snimanju spota.
- Silvanu je teško zameniti jer je ona boginja narodne muzike! Meni je čast što sam baš ja ta koja će dočarati čuvenu koleginicu u pesmi koja će ostaviti veliki trag u muzici. I predstava i kompozicija zamišljeni su tako da nas vrate u predivna vremena koja su bila pre 30 godina. U pesmi patim i sećam se svoje velike ljubavi, kao i Silvana - rekla je za Kurir Aleksandra Prijović, koja će biti svojevrsni promoter ove predstave.
Nazdravljaju uspehu... Prija, Filip Živojinović i Nikola Burovac
Nazdravljaju uspehu... Prija, Filip Živojinović i Nikola Burovac

Čeka se datumPremijera „Kafane Balkan“ još nije zakazana, ali se zna da će igrati Marko Nikolić, Marijana Mićić, Saša Joksimović, Dragana Mićalović, Rastko Janković i makedonska glumica Tea Đorđioska. Prijinu pesmu „Uspomene“ komponovao je Nikola Burovac.


LJiljana Stanišić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...